Γιατί ένα γκέι φιλί (σαν κι αυτό στο «Maestro») εξακολουθεί να αποτελεί είδηση στη χώρα μας

0
591
Στο χθεσινό πέμπτο επεισόδιο του «Maestro» είδαμε το πρώτο φιλί του Σπύρου με τον Αντώνη. 

Ο Σπύρος και ο Αντώνης, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν από τον στενό τους οικογενειακό κύκλο, φαίνεται να ζουν έναν έρωτα τόσο έντονο που ρίχνει όσα εμπόδια ορθώνονται μπροστά τους.

Τα δύο αγόρια συναντήθηκαν για να κάνουν εξάσκηση στη σκοποβολή και ήρθαν ακόμα πιο κοντά, ενδίδοντας στον έρωτά τους. Το κοινό «χειροκρότησε» τους δύο πρωταγωνιστές Ορέστη Χαλκιά και Γιώργο Μπένο.

Και πριν προλάβετε να πείτε «γιατί ένα γκέι φιλί στην τηλεόραση πρέπει να αποτελεί είδηση» να σας θυμίσουμε ότι πριν λίγα χρόνια έπεφταν πρόστιμα για σκηνές σαν κι αυτή.

Αναλογιστείτε, επίσης, ότι πολλά από εμάς εξακολουθούμε να φοβόμαστε να φιλήσουμε τον/τη σύντροφό μας δημόσια. Και δυστυχώς, όχι άδικα.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!