Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο ηθοποιός μίλησε για την ζωή του αλλά και για τον ρόλο του στο Milky Way, τη νέα σειρά του Μega. 

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε:

«Είναι μία σειρά που σπάει τα στερεότυπα και εκεί που περιμένεις να δεις σκληρότητα, βλέπεις μία λογική, μία ανθρώπινη αντιμετώπιση, μία πατρική συμπεριφορά. Δεν έχω μιλήσει με τα παιδιά μου για το σίριαλ, είμαι πολύ πιο fan από αυτά νομίζω. Μου αρέσει, το βλέπω, μου αρέσει που υπάρχει ένα τέτοιο σίριαλ στην τηλεόραση και δε το περίμενα».

«Ενθουσιάστηκα που μπόρεσε να υπάρξει χωρίς περικοπές και έτσι όπως είναι. Αυτές οι δουλειές θα έπρεπε να προωθούνται στα σχολεία από το υπουργείο Παιδείας. Τα φαινόμενα βίας, bullying είναι πολλά πλέον. Έχουμε εξορίσει τα μαθήματα του σχολείου που προάγουν την παιδεία. Η γλώσσα που μιλούν τα παιδιά στο Milky Way είναι αυτή που μιλούν τα σημερινά παιδιά. Eίναι υποκριτικό να σοκαριζόμαστε».

Milky Way: Η πρώτη σκηνή σεξ μεταξύ δύο ανδρών

Η σειρά έχει ήδη συζητηθεί αρκετά καθώς παρουσιάζει θέματα που αποτελούν ταμπού για την ελληνική κοινωνία, όπως αυτό γύρω από την άμβλωση. Επίσης, συμπεριλαμβάνει έναν γκέι χαρακτήρα τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος.