Μια πρόσφατη αναφορά στο Variety αποκάλυψε ότι οι Gabrielle Union και Eva Longoria ετοιμάζουν μια κωμωδία για έναν γκέι γάμο σε συνεργασία με τα Amazon Studios. Οι δυο τους, όχι μόνο θα είναι παραγωγοί της ταινίας, αλλά σχεδιάζουν να πρωταγωνιστήσουν.

«Η Eva και εγώ προσπαθούμε να αναλάβουμε τον γάμο τους [τον προγραμματισμό] και να τον κάνουμε τον γάμο των ονείρων μας, σε σχέση με τον δικό τους», είπε η Union.

Η Union και η Longoria είναι δύο από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς και παραγωγούς, και η Union είναι μία από τις καλύτερες μαμάδες ενός κουήρ παιδιού που έχουμε δει ποτέ, οπότε ειλικρινά θα παρακολουθούσαμε οτιδήποτε ετοιμάσουν. 

Η ταινία, της οποίας τον τίτλο ακόμη δεν γνωρίζουμε, γράφεται από τον Ricardo Gamboa, έναν καλλιτέχνη, ακτιβιστή και συγγραφέα, με έδρα το Σικάγο, ο οποίος έχει εργαστεί στο θέατρο και είναι συγγραφέας στη σειρά “The Chi” της Lena Waithe.

Η Union μίλησε, επίσης, για μια άλλη ταινία, που είναι παραγωγός με τίτλο “Got to Be”. Σε σκηνοθεσία του Billy Porter, το “Got to Be” εμπνέεται από την κόρη της Union και του Dwyane Wade, Zaya, που ζητά να παρευρεθεί στο πρώτο της Pride, όταν ήταν δέκα ετών. Η ταινία θα ακολουθεί τρεις μαθητές γυμνασίου του Ρόουντ Άιλαντ που ταξιδεύουν στη Νέα Υόρκη για το πρώτο τους Pride.

«Είναι μια ομάδα διαφορετικών παιδιών. Το ένα είναι ένα παχουλό παιδί από την Ασία, το άλλο είναι ένα μαύρο non-binary παιδί -δεν θέλω να πω ντίβα, αλλά πρόκειται για μια υπερβολικά δυναμική υπέροχη προσωπικότητα- και μετά υπάρχει ένα άλλο λευκό αμφιφυλόφιλο αγόρι», είπε για τους χαρακτήρες.

Η Union θέλει να βεβαιωθεί ότι το καστ είναι γεμάτο από κουήρ και τρανς ηθοποιούς. «Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να έχουμε πραγματική εκπροσώπηση, ώστε να μην παίζουμε με αυτό που σημαίνει να είσαι κουήρ», είπε.