Το Fortnite κυκλοφόρησε το τελευταίο του update  και είναι το όνειρο ενός gaymer που έγινε πραγματικότητα, επειδή το δημοφιλές παιχνίδι battle royale μόλις πρόσθεσε τον πρώτο του τρανς χαρακτήρα.

Ως μέρος του crossover event του παιχνιδιού με την DC, το Fortnite πρόσθεσε τον χαρακτήρα με το όνομα Dreamer από τη σειρά Supergirl του CW. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αυτός ο χαρακτήρας γράφει ιστορία, καθώς δεν ήταν μόνο η πρώτη τρανς υπερηρωίδα της σειράς, αλλά και η πρώτη τρανς υπερηρωίδα στην τηλεόραση, εν γένει.

Η είδηση ότι η Dreamer θα εμφανιστεί  στο παιχνίδι ήρθε αρχικά ως μέρος μιας πληροφορίας που κυκλοφόρησε από τους χρήστες του Twitter HYPEX και ShiinaBR. Σύμφωνα με το Gayming, κοίταξαν στα αρχεία του Fortnite και ανακάλυψαν ότι η Dreamer – μαζί με πολλά άλλα skins, συμπεριλαμβανομένων των Ikora Rey, Exo Stranger και Commander Zavala του παιχνιδιού Destiny – είναι καθ’ οδόν. Αποκάλυψαν επίσης ότι θα υπήρχαν νέα emotes, σπρέι και όπλα που θα συνοδεύουν επίσης το crossover.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον χαρακτήρα, η Dreamer (γνωστή και ως Nia Nal) εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Supergirl στην τέταρτη σεζόν, όπου γρήγορα έγινε αγαπημένη των queer θαυμαστών. Μισή εξωγήινη, διαθέτει εξωγήινες υπερδυνάμεις, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας να βλέπει το μέλλον καθώς και να κάνει αστρική προβολή. Η Nal αγκάλιασε τις ικανότητές της μόνο μετά το θάνατο της μητέρας της και τελικά συνεργάστηκε με το Supergirl για να ενταχθεί στους Superfriends. Δημιουργήθηκε για τη σειρά, αλλά έχει κάνει το άλμα στα κόμικ – και τώρα σύντομα θα γίνει ένας χαρακτήρας που μπορεί να παίξει στο Fortnite.

Αλλά αυτή δεν ήταν η μόνη κουήρ είδηση του Fortnite που διέρρευσε: το μουσικό πακέτο Say it Proud έφτασε επίσης στο Twitter.

Η Dreamer είναι πιθανό να είναι διαθέσιμη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Rainbow Royale του Σεπτεμβρίου, που είναι ουσιαστικά ο μήνας Pride για το παιχνίδι. Σύμφωνα με τις διαρροές, θα διαθέτει επίσης μια νέα οθόνη φόρτωσης, δωρεάν αντικείμενα από τον εορτασμό του προηγούμενου έτους και πολλά νέα cosmetics.