Φλερτ με τα μοντέλα της Dolce&Gabbana

20/08/2014
antivirus magazine διαφήμιση

oran_dgΤα μοντέλα του οίκου επιστρέφουν με έντονη διάθεση για φλερτ και γέλιο.

Ανάμεσα τους και ο αγαπημένος μας Oran Katan από το Ισραήλ, ο οποίος το 2011 είχε ποζάρει για τη μόδα μας στο τεύχος 38.

Δείτε το βίντεο του οίκου καθώς και φωτογραφίες που θα σας θυμίσουν τον αγαπημένο σε πολλούς αναγνώστες ( και όχι μόνο ) Oran !

Δείτε τον υπέροχο Oran στο editorial το τεύχος 38 με τις μοναδικές φωτογγραφίες μας καθώς και στο ειδικό αφιέρωμα του τμήματος μόδας το 2011.

 

 

 

 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]
Δες και αυτό!