Με την καλοκαιρινή περίοδο να ξεκινά δειλά δειλά και με τον κόσμο να τρέχει ήδη στις παραλίες, δεν είναι λίγα τα άτομα εκείνα που προβληματίζονται για το κατά πόσο ανταποκρίνονται στα ασφυκτικά στερεότυπα που υπάρχουν γύρω από το ανθρώπινο σώμα και που πολύ συχνά πέφτουν θύματα προσβλητικών και κακοποιητικών σχολίων (σ.σ.θυμήσου την περίπτωση του Θ. Καρατσιώλη).

Γι΄αυτό και δε θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο με αυτή την ανάρτηση των Fat Unicorns.

Παρακαλείσθε όλες οι παντελώς αγύμναστες και πλαδαρές φίλες που διαθέτετε ζελεδένια κοιλιά και πεσμένους γλουτούς να κυκλοφορείτε φέτος ανέμελες και περήφανες στις παραλίες, διαλύοντας την ‘αισθητική’ του κάθε τρίτου παρατηρητή που κάνει χονδροφοβικές και σεξιστικές σκέψεις. Σε περίπτωση μάλιστα που δείτε να γελάνε μαζί σας ή τύχει να σας αποκαλέσουν ‘φάλαινα’, προτείνουμε να πάρετε τα αγύμναστα ή και χονδρά κορμιά σας και να καθίσετε στο πρόσωπο του ‘αθώου’ παρατηρητή για να μη βλέπει γύρω του και πονάνε τα ματάκια του. Θα σηκωθείτε μόνο όταν παραδεχθεί ότι είναι ένας χονδροφοβικός μισογύνης και αφού του γίνει αντιληπτό ότι στην παραλία και παντού θα διακρίνει σώματα που είναι διαφορετικά από αυτά που έχει συνηθίσει να ορέγεται καθώς και ότι δεν πηγαίνουμε στην παραλία για να μας κρίνουν και να μας βαθμολογούν, αλλά για να δροσίσουμε την κορμάρα μας.

Ακόμα πιο θερμή παράκληση: Μην αφήσετε καμία δημοσίευση και κανένα κείμενο να σας επηρεάσει και να σας βάλει σε δεύτερες σκέψεις για το αν και πώς θα βγείτε στην παραλία. Θα βγείτε με το σώμα που έχετε και που ανήκει μόνο σε εσάς. Κανένα κακεντρεχές σχόλιο δεν αξίζει να στερήσετε από το σώμα και την καλοπέρασή σας τη θάλασσα.

Πάρτε το αντηλιακό σας και ετοιμαστείτε για βουτιές! #όχι_καρατσιώλικα_σκουπίδια_σε_θάλασσες_και_ακτές

Υ.Γ. Επανοικειοποιούμαστε και αναπαράγουμε όλους αυτούς τους όμορφους χαρακτηρισμούς που διαβάσαμε τελευταία σε συγκεκριμένες δημοσιεύσεις και συνεχίζουμε να κάνουμε μπάνιο δίπλα σας.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!