Αν έχεις κουραστεί να βλέπεις τη λέξη χονδρός/-ή/-ό να χρησιμοποιείται σαν βρισιά ή κάτι τελείως υποτιμητικό, αν έχεις σιχαθεί να επεμβαίνουν στη ζωή σου με πρόφαση το ενδιαφέρον για την υγεία σου, αν θεωρείς ότι δεν υπάρχει αρκετή ορατότητα και σεβασμός απέναντι στα χονδρά σώματα και αν θέλεις να ενισχύσουμε τη φωνή μας συλλογικά, τότε σε θέλουμε στην ομάδα μας!

από την ομάδα FAT UNICORNS

Έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για μία οργανωμένη ομάδα που να αντιμετωπίζει δημόσια τη χονδροφοβία στην ελληνική κοινωνία, τη στιγμή που έχει ανοίξει το θέμα της ποικιλομορφίας στα σώματα και οι ευκαιρίες για δράση από μεριάς μας όλο και αυξάνουν.
Γι’ αυτό η ομάδα των Fat Unicorns κάνει μια τεράστια προσπάθεια για ανασυγκρότηση αυτής και αναζητά άτομα με τα οποία έχουμε κοινούς στόχους και μία σταθερή συνεργασία μπορεί να συμβάλει στην επίτευξή τους.

Στην προσπάθειά μας λοιπόν για περισσότερη ασφάλεια, ορατότητα, αλληλεγγύη και ενδυνάμωση, καλούμε όσα άτομα νιώθουν την κοινωνική καταπίεση στο πετσί τους και επιθυμούν να βοηθήσουν ώστε η ομάδα να εξελιχθεί και να καταφέρει να γίνει το καταλληλότερο και ασφαλέστερο πλαίσιο για χονδρά άτομα.

Εφόσον επιθυμείτε να συμβάλλετε στο έργο της ομάδας μας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την αίτηση μέλους, την οποία θα βρείτε εδώ:

Είστε έτοιμα να καταβροχθίσουμε τη χονδροφοβία εκεί έξω;