Εξαφάνιση Δημητρ@: Για τροχαίο κάνει λόγο ο διοικητής του Silver Alert

0
2368

Την πιθανότητα η Δήμητρα από τη Συκαμνιά Λέσβου να είναι νεκρή από τροχαίο, πριν δύο μήνες, ανέφερε εχθές ο διοικητής του Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης.

Ο ίδιος, μιλώντας εχθές στην στην τηλεοπτική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ανέφερε ότι υπάρχει πιθανότητα η Δήμητρα να είναι νεκρή μετά από τροχαίο με εγκατάλειψη του θύματος, που έγινε πριν από δύο μήνες. Η ημερομηνία του τροχαίου ταιριάζει με την ημερομηνία εξαφάνισης της Δήμητρας από το Δρομοκαΐτειο.

Αναμένουμε τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η πληροφορία.

Υπενθυμίζεται ότι στις 27/5 ήρθε στη δημοσιότητα ο συναγερμός (silver alert) για την εξαφάνιση της Δήμητρας από τη Σκάλα Συκαμνιάς, ωστόσο σύμφωνα με όσα αναφέρονται, εξαφανίστηκε στις 06/04/21.

Σοβαρά ερωτήματα δημιουργούνται για τη στάση των αρχών τόσο στο δημόσιο ψυχιατρικό νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν η Δήμητρα από τη Συκαμνιά Λέσβου και από το οποίο εξαφανίστηκε, αλλά και γιατί η ανακοίνωση για την εξαφάνιση της δημοσιοποιήθηκε ένα μήνα και τρεις βδομάδες μετά από την ημέρα εξαφάνισή της.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!