Σε λίγες ώρες από τώρα και πιο συγκεκριμένα σε απευθείας μετάδοση στη ΝΕΤ  καθώς και πιλοτικά στην ΕΡΤ HD ( high definition ) από τις 22:00 το βράδυ, ξεκινά ο τελικός της Eurovision.

To χορό τους θα δείξουν οι Λούκας Γιώρκας και Stereo Mike, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν το Watch my dance στον τελικό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο Fortuna Arena στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Την ελληνική συμμετοχή και το Watch my dance αγαπούν πολλές χώρες και πολλά ΛΟΑΔ μέσα μαζικής ενημέρωσης το έχουν επιλέξει για το top 5 τους.

Στον τελικό συμμετέχουν οι 20 χώρες που προκρίθηκαν από τους δύο ημιτελικούς (δέκα από κάθε έναν), ενώ απευθείας συμμετέχουν το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία, καθώς και η Ιταλία, η οποία επιστρέφει στον διαγωνισμό μετά από 14 χρόνια απουσίας.

Η Κύπρος δεν θα δώσει το «παρών»  καθώς δεν προκρίθηκε στον ημιτελικό.

Η βραδιά του τελικού θα μεταδοθεί από τη ΝΕΤ στις 22:00. Και όπως έλεγε κάποτε η Δάφνη Μπόκοτα με τη χαρακτηριστική της φωνή, Καλή επιτυχία Ελλάδα.

Το antivirus σας παρουσιάζει τραγούδια τα οποία μας αρέσουν είτε για τη μουσική, είτε για τους τραγουδιστές του και τα οποία μπορείτε να ακούσετε απόψε. Το δικό μας TOP 5  + Ελλάδα ( για την οποία δε μπορούμε να ψηφίσουμε από την Ελλάδα ) Οι χώρες είναι σε αλφαβητική σειρά .

Γαλλία

Ελλάδα

Ηνωμένο Βασίλειο

Ιρλανδία

Ρωσία

Σουηδία

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]