Ετοιμαζόμαστε για το ετήσιο Pre Pride Party του Athens Pride

08/04/2024
από
Pre Pride Party 2024
Το Athens Pride σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 20 Απριλίου το ετήσιο Pre Pride Party στην Πειραιώς 260 στον Χώρο Δ στις 23:00.
Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση  Διαγωνισμός

 

Η ομάδα διοργάνωσης του φετινού Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας σας υποδέχεται σε ένα βιομηχανικό χώρο εξαιρετικής αισθητικής, σε ένα από τα μεγαλύτερα party που έχει διοργανώσει ποτέ με 5 Dj sets, και 3 Acts που θα δημιουργήσουν ένα επικό – non stop – party μέχρι το ξημέρωμα στους πιο ανεβαστικούς ρυθμούς, mainstream pop, greek, house pop, & electro.

Όπως αναφέρεται και στο κάλεσμα της οργάνωσης: «Εδώ και περίπου 20 χρόνια είμαστε στους δρόμους διεκδικώντας τα αυτονόητα, χωρίς να κάνουμε βήμα πίσω στις διεκδικήσεις μας. Οι εποχές που φοβόμασταν να κυκλοφορήσουμε στο δρόμο έχουν τελειώσει. Σας καλούμε όλα να γιορτάσουμε μαζί, ενωμένα, δυνατά και περήφανα».
#σιγά_μη_φοβηθώ

Lineup (A-Z): Kakou, PanV, Pavlina, PJ Mugiwara, Xenia Ghali

Acts (A-Z): Athens Shibari, House Of Milan, Queen Aria Di Vine

Εισιτήρια

  • online: 10€ (1 ποτό) ή 20€ (3 ποτά) Ticket Link
  • Στην πόρτα: 15€ (1 ποτό)

Τα έσοδα του party θα διατεθούν στο σύνολό τους στην υλοποίηση του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας 2024.

FB Event Link

Απο το Athens Pride:
Το Athens Pride από το 2005 ενδυναμώνει τον πολύχρωμο παλμό της LGBTQI+ κοινότητας στην καρδιά της Ελλάδας, συγκεντρώνοντας πέρυσι πάνω από 170.000 άτομα στη μεγαλύτερη πορεία που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα. Φέτος, το φεστιβάλ θα ξεκινήσει από τις 17 Μαΐου με δεκάδες εκδηλώσεις μέσα στην πόλη της Αθήνας και θα κορυφωθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα με τα περίπτερα των οργανώσεων, την κεντρική συναυλία και φυσικά την πορεία μνήμης, διεκδίκησης και υπερηφάνειας.

Απο το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου:
Μέσα σε έναν κόσμο που φλέγεται, σηκώνει αυλαία φέτος το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου. Με 93 παραγωγές, σε 85 ημέρες και τη συμμετοχή 2.500 δημιουργών από κάθε γωνιά της γης, φιλοδοξούμε να σας δείξουμε αυτόν τον κόσμο κάτω από ένα καινούριο φως και να διαστείλουμε τον χρόνο μέσα σας τα βράδια που θα έρθετε μαζί μας. Οι παραστάσεις μας φέτος έχουν έναν προσανατολισμό πολιτικό, με την έννοια ότι θέτουν στο επίκεντρό τους τις προκλήσεις της συμβίωσης στις σύγχρονες κοινωνίες: το αίτημα για Δημοκρατία, Δικαιοσύνη και συμπερίληψη, καθώς και την επιτακτική ανάγκη για συμμετοχή στα κοινά. Το νήμα αυτό διατρέχει τον προγραμματισμό μας από την Πειραιώς 260 ως το Ηρώδειο και τα αρχαία θέατρα της Επιδαύρου.
Δες και αυτό!