Η Θεσσαλονίκη αυτό το Σαββατοκύριακο θα φιλοξενήσει το πρώτο της Leather Weekend.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Παρασκευή (24/02) με το welcome leather night πάρτι στο Baus bar (Πλ. Ναυαρίνου 5) με πολύ leather, kink και fetish διάθεση. Εκεί θα συγκεντρωθούν οι λάτρεις των δερμάτινων της gay σκηνής της πόλης αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδα καθώς και από την Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία και Φινλανδία. Είναι μία μοναδική ευκαιρία για όσα άτομα ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά τη leather κοινότητα. Αν και το leather dress code δεν είναι υποχρεωτικό στο ανοικτό προς τον κόσμο πάρτη της Παρασκευής, θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bau’s Bar (@bausbar)

Για το Σάββατο το πρόγραμμα έχει ένα χορταστικό leather brunch, καθώς και ένα μεγάλο πάρτι (το κεντρικό), που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ σε ιδιωτικό χώρο. Στο πάρτι το dress code είναι αυστηρά leather. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Κυριακή το μεσημέρι με ένα leather γεύμα.

Την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση έχει αναλάβει η ομάδα του Instagram «Leathermen of Greece and Cyprus» (@leathermengr). Πρόκειται για μία κοινότητα gay ανδρών με φετίχ στα leather ρούχα και αξεσουάρ. Το Thessaloniki Leather Weekend είναι η πρώτη τους δημόσια προσπάθεια, ώστε να τους γνωρίσει ο κόσμος αλλά και να γνωριστούν όλοι καλύτερα μεταξύ τους.

Η ομάδα δημιουργήθηκε από άτομα που κατοικούν στην Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και το εξωτερικό και στόχος τους είναι να καλύψουν το κενό που υπάρχει για τους φίλους που ασχολούνται με το gay leather fetish. Έχοντας ως γνώμονα την έλλειψη οργανωμένων event για την gay leather σκηνή, θέλησαν να συγκεντρώσουν όσα άτομα έχουν κλίση προς τα δερμάτινα, όπως συμβαίνει και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Στην υπόλοιπη Ευρώπη, η leather και γενικά οι fetix κοινότητες είναι ανεπτυγμένες σε τέτοιο βαθμό που σε κάποιες χώρες πραγματοποιούνται εξειδικευμένα φεστιβάλ και Pride που αφορούν σε αυτές τις κοινότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα event που θα γίνουν στις 24-26/02, στο πρώτο Thessaloniki Leather Weekend, αλλά και για να μάθετε περισσότερα για την Leather κοιλότητα στην Ελλάδα, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους στο @leathermengr.