10 λόγοι για να εξερευνήσεις την Leather Scene τώρα!

22/03/2018
από

Χρονολογείται από τη δεκαετία του ’40 κι είναι μία από τις παλαιότερες gay scenes. Η αλήθεια είναι ότι η Leather Scene δεν είναι για όλους, αλλά τα αποτελέσματα δείχνουν, ότι αν κάποιος αποφασίσει να πειραματιστεί μ’ αυτό, γίνεται φανατικός.

Κι εσύ έχεις τουλάχιστον 10 λόγους για να αποφασίσεις να την εξερευνήσεις:

1. Όλα τα σώματα


Η Leather Scene και τα αντίστοιχα μπαρ είναι από τα πιο θετικά περιβάλλοντα σε σχέση με την αποδοχή και συμπεριληπτική αναπαράσταση του σώματος. Εκεί συναντάει κανείς όλα τα μεγέθη και είδη σώματος και καλωσορίζονται με τον ίδιο εγκάρδιο τρόπο.

2. Απενοχοποίηση του σεξ


Εδώ, για κανέναν λόγο, δεν πρόκειται θα βρεις τις ντροπές και τις επικρίσεις γύρω από το αν είναι κάποιο άτομο bottom ή up.

3. Όλες οι ηλικίες ενηλίκων


Άτομα κάθε ηλικίας απολαμβάνουν τα δερμάτινα. Μπορεί να συναντήσεις ανθρώπους και να γίνεται φίλοι για μία ζωή, ενώ η διαφορά ηλικίας σας ξεπερνά ακόμη και τις δύο δεκαετίες.

4. Σεξουαλικά σε ενδυναμώνει


Το κλίμα είναι τόσο θετικό, τόσο απελευθερωτικό και συμπεριληπτικό που, αυτό από μόνο του, σε ενδυναμώνει. Όχι μόνο δε σε κρίνει κανείς, αλλά αισθάνεσαι ότι μπορείς με ελευθερία να εξερευνήσεις την πιο kinky πλευρά του εαυτού σου.

5. Γνωρίζεις καινούργια άτομα


Οι άνθρωποι που πηγαίνουν σε Leather events δεν είναι οι ίδιοι που συχνάζουν στα mainstream μπαρ. Αν πας σε ένα τέτοιο event σίγουρα θα δεις πολλά καινούργια πρόσωπα, που μπορεί εκ πρώτης όψεως να αισθάνεσαι έναν δισταγμό στο να τα προσεγγίσεις, ωστόσο, θα δεις ότι είναι super φιλικά, καθόλου σνομπ ή δύσκολα.

6. Σύνδεση με την LGBT ιστορία μας


Υπάρχει ιστορία ετών που συνδέει την Leather scene, με το κίνημα για την σεξουαλική απελευθέρωση και την LGBT κοινότητα. Εκεί θα αισθανθείς αμέσως ότι συνδέεσαι περισσότερο με την LGBT κοινότητα, αλλά και με την ιστορία της.

7. Συνδέεται με τη BDSM scene


Οπότε μέσα από την Leather scene μπορείς να εξερευνήσεις και πτυχές της BDSM κοινότητας, σε ένα περιβάλλον ασφαλές κι απενοχοποιημένο.

8. Είναι κάτι το διαφορετικό


Η πλειοψηφία από εμάς πάμε σε 2-3 συγκεκριμένα μέρη, σε 2-3 επιλεγμένα μπαρ κι αυτό. Ένα Leather scene event, ειδικά την πρώτη φορά που πας είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα! Είναι epic!!

9. Είναι kinky


Πολλές και πολλοί από εμάς λογαριάζουμε τους εαυτούς μας πολύ vanilla, όμως στην πορεία αποδεικνύεται ότι μάλλον…δεν είμαστε μόνο αυτό… Η Leather scene βοηθά στο να εξερευνήσεις την kinky πλευρά σου, τα φετίχ και τις σεξουαλικές πρακτικές, που ταιριάζουν στον τρόπο που θέλεις να απολαμβάνεις το σώμα σου.

10. Θα γίνεις μέλος της


Θα το δεις… θα αρχίσεις να απολαμβάνεις απλά δερμάτινα αξεσουάρ, πολύ γλυκά και πολύ αθώα και θα καταλήξεις με μπότες, κολάρο και δερμάτινες λωρίδες δεσίματος. Όχι μόνο θα γνωρίσεις καιονύργιο κόσμο, αλλά θα ανακαλύψεις και κρυμένες πτυχές του εαυτού σου.

Αρκεί να πας μία φορά… Οπότε έχε τα μάτια και τα αφτιά σου ανοιχτά για το επόμενο Leather Event!
Δες και αυτό!