Σε αγαπημένη συνήθεια έχει εξελιχθεί η παρακολούθηση του Masterchef, κυρίως λόγω της συμμετοχής ενός συγκεκριμένου παίκτη. 

Αναφέρομαι φυσικά στον Παύλο Χάππιλο, ο οποίος έχει “βαλθεί” να εκπαιδεύσει το κοινό του μαγειρικού ριάλιτι, σχετικά με έννοιες, που σπάνια επικοινωνούνται στην ελληνική τηλεόραση.

Όπως για παράδειγμα χθες, που μίλησε για τις ταμπέλες και για την έννοια της «επανοικειοποίησης».

Ή που μας έδειξε τι σημαίνει ενσυναίσθηση, όταν κλήθηκε να μιλήσει για κάποιους από τους συμπαίκτες του.

Εγώ απλώς θα πω: “μπράβο Παύλο”!

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!