Επαγγελματίας παίκτης του μπέιζμπολ έκανε coming out ως γκέι

22/02/2023
από
Anderson Comas
Anderson Comas

Ο Anderson Comas, ένας ανήλικος παίκτης του πρωταθλήματος, που είναι μέλος της οργάνωσης Chicago White Sox, μπήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτό το Σαββατοκύριακο, για να μοιραστεί τον πραγματικό αυθεντικό εαυτό με τον κόσμο.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram ο Comas έγραψε:

«Αποποίηση ευθυνών: αν είσαι ομοφοβικός, αυτή η ανάρτηση [ίσως] δεν είναι για σένα ή [ίσως] και να είναι, ώστε να μπορείς να δεις ότι όλοι μας [αξίζουμε] και είμαστε όλοι το ίδιο». Στη συνέχεια προειδοποίησε ότι αυτή θα ήταν η «πιο προσωπική» ανάρτηση που έχει κάνει ποτέ.

“Είμαι περήφανα και ευτυχώς μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Είμαι επίσης άνθρωπος με μεγαλοψυχία, σέβομαι, είμαι εραστής, αγαπώ την οικογένεια, και τους φίλους μου και αυτό είναι που πραγματικά έχει σημασία”, συνέχισε ο Comas.

Μοιράζεται πόσα σημαίνει για εκείνον η καριέρα του και ότι ελπίζει να εμπνεύσει άλλα γκέι άτομα, που φοβούνται ότι η ταυτότητά τους μπορεί να τα εμποδίσει να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους:

 «Απολαμβάνω πολύ τη δουλειά μου, το να είμαι επαγγελματίας παίκτης του μπέιζμπολ είναι το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη, γι’ αυτό θέλω να πω κάτι σε αυτούς τους ανθρώπους που λένε ότι οι γκέι δεν μπορούν να είναι “κάποιος” σε αυτή τη ζωή, οκ, κοιτάξτε με. Είμαι γκέι και είμαι επαγγελματίας αθλητής και αυτό δεν με εμπόδισε [από το να πραγματοποιήσω] τα όνειρά μου, το κάνω αυτό γιατί θέλω να είμαι έμπνευση για άλλα άτομα σαν εμένα εκεί έξω που κυνηγούν τα όνειρά τους, παρακαλώ μην ακούτε αυτά τα ανόητα πράγματα που λένε οι άνθρωποι για εμάς, παλέψτε για τα όνειρά σας, πιστέψτε στον εαυτό σας και προχωρήστε για αυτά», κατέληξε ο Comas.
Δες και αυτό!