Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε το τηλέφωνο σε τηλεθεάτρια που συμμετείχε στην εκπομπή για να μοιραστεί την εμπειρία της, επειδή είπε ότι έκανε έκτρωση.

Η τηλεθεάτρια στην αφήγησή της κατέληξε ότι: “Κι εγώ ήμουν έγκυος από αυτόν και τι έκανα; Του έριξα μία κλωτσιά, έριξα και το παιδί και συνέχισα τη ζωή μου.” 

Τότε, η Καινούργιου διέκοψε φανερά ενοχλημένη λέγοντας τέσσερα “όχι” και ζητώντας από τους συνεργάτες της να της κλείσουν το τηλέφωνο:

“Σας παρακαλώ κυρία μου, τέτοια πράγματα εγώ δε θέλω, να κλείσουμε την κυρία. Όχι, όχι, όχι, όχι. Εδώ έχουμε πει, δε ρίχνουμε παιδιά, δεν υιοθετούμε τέτοιες απόψεις.” 

Η σελίδα του Facebook 090- Greek cult TV που ανέβασε το απόσπασμα σχολιάζει χαρακτηριστικά: “Η ψύχραιμη αντίδραση της ημέρας. Η Καινούργιου πρωτοστάτης στο κίνημα κατά των εκτρώσεων “άσε με να ζήσω” .” 

Εδώ το απόσπασμα:

To Δικαίωμα της Έκτρωσης και η Σύγκριση με το Pride

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Από πότε οι δήθεν προοδευτικοι αφαιρούν την ελευθερία του λόγου;;; όπως λοιπόν είναι αναυθαιρετο δικαίωμα του καθενός ξεχωριστού ατόμου να αποφασίζει εάν θα συνεχίσει μια ανεπιθύμητη κύηση ή όχι έτσι έχει δικαίωμα και η καινούριου κι εγώ κι ο καθένας να εκφράζουμε αντίθετες απόψεις. Εσείς όλοι που προσπαθείτε να φιμωσετε τους πάντες κακοχρησιμοποιώντας την ελευθερία της δημοκρατίας τελικώς μας οδηγείτε πίσω στον σκοταδισμό κι όχι οι μεμονωμένες(ελεύθερες) απόψεις.

Comments are closed.