Έκανε πρόταση γάμου στη φίλη της σε αγώνα μπάσκετ

Πρόταση γάμου

Στο Φοίνιξ της Αριζόνα, πριν από λίγες μέρες, κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ μεταξύ Phoenix Mercury και Seattle Storm έγινε μία ξεχωριστή πρόταση γάμου.

Μία κοπέλα που παρακολουθούσε τον αγώνα έκανε πρόταση γάμου-έκπληξη στη φίλη της κατά τη διάρκεια μιας διακοπής του παιχνιδιού. Όταν εκείνη είπε το «ναι», το νεαρό ζευγάρι το γιόρτασε μαζί με τη μασκότ των Mercury.

Πρόταση γάμου

Οι Mercury μοιράστηκαν και ένα βίντεο από τη συγκινητική στιγμή. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε LGBTQ ρομάντζο κατά τη διάρκεια επαγγελματικών αθλητικών εκδηλώσεων, ή ακόμα και κατά τη διάρκεια ενός αγώνα των Mercury. Πριν από τρία χρόνια, μία άλλη λεσβία οπαδός των Mercury έκανε επίσης πρόταση γάμου στη φίλη της στη βραδιά υπερηφάνειας της ομάδας.

Γκέι οπαδοί των Dodgers έχουν φιληθεί με φόντο το κοινό – η κάμερα φιλιού των LA Kings έδειξε πέντε γκέι και queer ζευγάρια στη βραδιά υπερηφάνειας- ο Ben Ajani, μαζορέτα των Falcons, αρραβωνιάστηκε τον φίλο του στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CYmKPK3r6Ji/

Ο κατάλογος συνεχίζεται… Ο queer έρωτας είναι πλέον αποδεκτό μέρος της εμπειρίας μέσα στο παιχνίδι για ένα σημαντικό μέρος των ομάδων και των πόλεων. Αυτό μπορεί να φαίνεται μικρό κατόρθωμα, αλλά ο συμβολισμός είναι ισχυρός.

Κάθε χρόνο, βλέπουμε περισσότερη LGBTQ ορατότητα στον επαγγελματικό αθλητισμό. Τον επόμενο μήνα, οι Dodgers και οι Giants θα φορέσουν και οι δύο σκουφάκια με ουράνιο τόξο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Pride Night. Αυτό δεν είναι κάτι που θα συνέβαινε πριν από 10 ή ακόμα και πέντε χρόνια.

Όπως σημείωσαν πρόσφατα οι Cyd Zeigler και Shelby Weldon του Outsports, το 20% των ενεργών παικτριών του WNBA είναι out και LGBTQ. Το WNBA είναι ίσως το πιο φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους αθλητικό πρωτάθλημα στις ΗΠΑ.

Πέτρος Αλεξανδρής

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.
Δες και αυτό!