Λεσβιακό ζευγάρι του TikTok απαντά στα χονδροφοβικά σχόλια

24/05/2024
από
Οι λεσβίες influencers Caitlin και Leah απάντησαν στα χονδροφοβικά trolls που χλεύαζαν το σώμα της πρώτης μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους.

Το ζευγάρι του TikTok καλωσόρισε την κόρη του Lyla Anna τον Απρίλιο. Η Caitlin γέννησε χρησιμοποιώντας τα ωάρια της Leah – ενώ πέρυσι είχαν κάνει το αντίθετο, φέρνοντας στη ζωή τον ενός έτους Oakley.

«Αυτά τα σχόλια δεν με αγγίζουν γιατί είμαι τόσο περήφανη για το σώμα μου μετά τον τοκετό», δήλωσε η Caitlin σε ένα βίντεο στο TikTok. «Αλλά με αναστατώνει γιατί αν κάποιοι άνθρωποι διαβάζουν τα σχόλια και το στομάχι τους μοιάζει με το δικό μου μετά τον τοκετό, αυτό θα μπορούσε πραγματικά να τους επηρεάσει».

@caitlinandleahh

Postpartum bellies are beautiful ❤️

♬ original sound – Caitlin and Leah

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Η αγάπη που έχεις για το παιδί σου και αυτά που περνάς για να το αποκτήσεις αξίζουν τόσο πολύ για να έχεις ένα στομάχι που μοιάζει έτσι».

Η Caitlin, η οποία ξεκίνησε το podcast «The 3am Club» με τη σύζυγό της Leah τον Απρίλιο, επέμεινε ότι η κοινωνία πρέπει να «κανονικοποιήσει» το σώμα των ανθρώπων που αλλάζει μετά τη γέννα, προσθέτοντας ότι μπορεί να χρειαστούν δύο χρόνια για να επανέλθει πλήρως μετά την εγκυμοσύνη.

«Γιατί κάνουμε τους ανθρώπους να αισθάνονται τόσο ντροπιασμένοι επειδή μοιάζουν έτσι αφού έχουν αποκτήσει παιδί;», ρώτησε.

Πριν ξεκινήσει την εξωσωματική γονιμοποίηση, το ζευγάρι χρησιμοποιούσε το TikTok για να μιλήσει για την ψυχική υγεία και τους αγώνες του με το άγχος. Σε συνέντευξή της στο PinkNews το 2021, η Leah δήλωσε: «Θέλαμε απλώς να δείξουμε στον κόσμο ότι μπορεί να φαίνεται τέλειο, αλλά όλοι έχουν έναν αγώνα».

Τα άτομα που τις ακολουθούν έχουν επαινέσει αρκετές φορές το περιεχόμενό τους, όπως είχε αποκαλύψει η Caitlin. «[Η παρουσία στο TikTok] μας βοήθησε κατά κάποιο τρόπο να νιώσουμε πιο άνετα με τη σεξουαλικότητά μας, ειδικά γνωρίζοντας ότι έχουμε βοηθήσει άλλα άτομα», δήλωσε.
Δες και αυτό!