Εισαγγελέας εξετάζει εκ νέου τη δικογραφία εναντίον του Armie Hammer

239
Τον Φεβρουάριο του 2021, μια γυναίκα κατηγόρησε τον ηθοποιό Armie Hammer ότι την βίασε το 2017. Τώρα, σύμφωνα με το CNN, το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες έχει υποβάλει δικογραφία κατά του Hammer στον εισαγγελέα του Λος Άντζελες και το θέμα εξετάζεται επί του παρόντος.

Σύμφωνα με το Out Magazine, αν και ο εκπρόσωπος του εισαγγελέα δεν αποκάλυψε την ταυτότητα της καταγγέλλουσας ή τις καταγγελίες, ο Hammer βρίσκεται υπό έρευνα από τότε που έγιναν οι πρώτες καταγγελίες.

Ο αμφιλεγόμενος ηθοποιός, ο οποίος είναι γνωστός κυρίως για τους ρόλους του σε ταινίες όπως η βραβευμένη με Όσκαρ κουήρ ταινία ενηλικίωσης Call Me by Your Name, έχει αρνηθεί κάθε αδίκημα, μιλώντας τότε μέσω του δικηγόρου του και λέγοντας ότι οι ισχυρισμοί ήταν «εξωφρενικοί» και ότι οι όποιες συναντήσεις με γυναίκες και άλλους συντρόφους ήταν «απολύτως συναινετικές» και «συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν εκ των προτέρων».

Η δικηγόρος του Λος Άντζελες Gloria Allred παρουσίασε την 24χρονη πελάτισσά της, η οποία προσδιορίστηκε μόνο ως Effie, και δήλωσε στο CNN: «Είμαι σοβαρά τραυματισμένη από τον Armie. Αισθάνομαι αηδιασμένη που δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του για ό,τι μου έκανε και που κατέφυγε στην επίθεση εναντίον μου. Ο Armie δεν έχει καμία μεταμέλεια. Συνεχίζει να προκαλεί πόνο και δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει καθόλου».

Η Effie ισχυρίστηκε ότι είχε μια σχέση με τον Hammer από το 2016 έως το 2020 και ότι συχνά δοκίμαζε την αφοσίωσή της σε αυτόν και πίεζε τα όριά της με «όλο και πιο βίαιη» ψυχική, συναισθηματική και σεξουαλική κακοποίηση.

Η νύχτα της συγκεκριμένης πράξης με βάση τα λεγόμενα της καταγγέλλουσας, συνέβη στις 24 Απριλίου 2017, στην οποία είπε ότι ο Hammer διέπραξε πράξεις μη συναινετικής βίας εναντίον της και ότι φοβόταν ότι θα τη σκότωνε. Ενώ ισχυρίστηκε ότι οι πράξεις του προς το πρόσωπό της ήταν μια «διαστρεβλωμένη μορφή αγάπης», είπε ότι έχασε το ενδιαφέρον της για τη ζωή εξαιτίας αυτών που έκανε.

Τον Φεβρουάριο, ο Hammer απάντησε στους ισχυρισμούς σε συνέντευξή του στο Air Mail, όπου είπε: «Κάθε πράγμα συζητήθηκε εκ των προτέρων. Ποτέ δεν έχω επιβληθεί σε κάποιον απροσδόκητα. Ποτέ».

Παραδεχόμενος έναν «πολύ έντονο και ακραίο τρόπο ζωής», ο Hammer είπε: «Έπαιρνα αυτές τις γυναίκες, τις έβαζα μέσα – σε αυτή τη δίνη των ταξιδιών, του σεξ, των ναρκωτικών και των μεγάλων συναισθημάτων – και μόλις τελείωνα, τις άφηνα και πήγαινα στην επόμενη γυναίκα, αφήνοντας αυτή τη γυναίκα να νιώθει εγκαταλελειμμένη ή χρησιμοποιημένη».