Ο Armie Hammer μίλησε για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια. Το 2021, ο ηθοποιός κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση, παρενόχληση, και ανάρμοστη συμπεριφορά προς πολλές γυναίκες. Αυτές οι κατηγορίες οδήγησαν ακόμη και σε ένα ντοκιμαντέρ του Discovery+ με τίτλο “House of Hammer.”

Κατά τη διάρκεια μιας αποκλειστικής συνέντευξης στο Air Mail, ο Hammer έσπασε τη σιωπή του, και δήλωσε ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει, μετά από όλες τις κατηγορίες που κυκλοφόρησαν το 2021. Ο ηθοποιός αποκάλυψε, επίσης, ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από έναν πάστορα νεαρών, όταν ήταν 13 ετών. Αρνείται οποιαδήποτε αδικοπραγία, σημειώνοντας ότι μπορεί να τον αποκαλούν “μαλάκα” αλλά δεν διέπραξε έγκλημα.

«Είχα σχέσεις με νεότερες γυναίκες στα 20 τους, ενώ εγώ ήμουν στα 30 μου. Ήμουν επιτυχημένος ηθοποιός εκείνη την εποχή. Θα μπορούσαν να ήταν χαρούμενες, που απλώς ήταν μαζί μου, και θα έλεγαν “ναι” σε πράγματα που ίσως δεν θα έλεγαν “ναι” από μόνες τους. Αυτή είναι μια ανισορροπία δυνάμεων στην κατάσταση».

Ο Hammer φέρεται να αναρρώνει μέσω προγραμμάτων απεξάρτησης και φέρεται να συνεργάζεται με μία νηφάλιο σύντροφο. Ο ηθοποιός του “Call Me by Your Name” εξήγησε περαιτέρω στη συνέντευξη:

«Είμαι εδώ για να πω τα λάθη μου, να λογοδοτήσω για το γεγονός ότι ήμουν μαλάκας, ότι ήμουν εγωιστής, ότι χρησιμοποιούσα τους ανθρώπους, για να με κάνουν να νιώσω καλύτερα, και όταν τελείωνα, έφευγα. Τώρα είμαι πιο υγιής, πιο χαρούμενος, πιο ισορροπημένος άνθρωπος. Μπορώ να είμαι εδώ για τα παιδιά μου, με έναν τρόπο που δεν ήμουν ποτέ. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για τη ζωή μου και την ανάρρωσή μου και για τα πάντα. Δεν θα επέστρεφα εκεί που ήμουν και θα αναιρούσα όλα όσα μου συνέβησαν».

Ο Hammer είπε επίσης ότι έχει γίνει φίλος με τον αστέρι του Iron Man, Robert Downey Jr., ο οποίος αντιμετώπισε ένα παρόμοιο ταξίδι αποκατάστασης στην καριέρα και την προσωπική του ζωή στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ο ηθοποιός του “Call Me By Your Name” παρατήρησε:

«Υπάρχουν παραδείγματα παντού, με τον Robert [Downey Jr.] να είναι ένα από αυτά. Παραδείγματα ανθρώπων που πέρασαν από αυτά τα πράγματα και βρήκαν τη λύτρωση μέσα από ένα νέο μονοπάτι. Κι αυτό νιώθω ότι είναι κάτι που λείπει σε αυτήν την επιχείρηση ακυρωτικού πολιτισμού, αφύπνισης του όχλου. Τη στιγμή που κάποιος κάνει κάτι λάθος, πετιέται. Δεν υπάρχει δυνατότητα αποκατάστασης.»