Δύο δολοφονίες έξω από δημοφιλές γκέι μπαρ στο Μεξικό

29/10/2020
από
Μεξικό

Άγνωστος δολοφόνησε δύο άντρες έξω από δημοφιλές γκέι μπαρ στο Πουέρτο Βαγιάρτα, στην πολιτεία Χαλίσκο, στο Μεξικό.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 4:30 π.μ. το πρωί της 27ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με τη Vallarta Daily. Ξεκίνησε μια διαμάχη μεταξύ τριών ανδρών μέσα στο Paco’s Ranch, ένα από τα πιο δημοφιλή μπαρ στη Romantic Zone, στο κέντρο της κούηρ ζωής της πόλης.

Σύμφωνα με αναφορές, οι τρεις άντρες βγήκαν από το μπαρ και ξεκίνησαν καβγά μεταξύ τους σώμα με σώμα. Ένας απ’ αυτούς έφυγε για λίγο, και επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα με όπλο. Πλησίασε, πυροβόλησε και σκότωσε τους άλλους δύο. Στη συνέχεια διέφυγε.

Η ταυτότητά του και η τοποθεσία του παραμένουν άγνωστα. Η αστυνομία στο Πουέρτο Βαγιάρτα δεν έχει γνωστοποιήσει τα ονόματα των δύο ανδρών ακόμη, οι οποίοι περιγράφονται ως άνδρες ηλικίας μεταξύ 30 και 40 ετών.

Τα νέα έρχονται σε μια περίοδο που η πόλη έχει χαλαρώσει τα πρωτόκολλα κοινωνικής αποστασιοποίησης εν μέσω της πανδημίας COVID-19. Μπαρ και νυχτερινά κέντρα έχουν ανοίξει ξανά και δεν απαιτούν μάσκες, ή κοινωνικές αποστάσεις. Ως αποτέλεσμα, τα περιστατικά κορονοϊού έχουν αυξηθεί κατά 25% από την περασμένη εβδομάδα και τα νοσοκομεία αναφέρουν ότι έχουν φτάσει σχεδόν με πλήρη κάλυψη.

https://avmag.gr/128123/10-drag-queens-apo-to-mexiko-poy-prepei-na-akoloythiseis/
Δες και αυτό!