Δέκα μήνες φυλάκιση στον φοιτητή που επιτέθηκε σεξουαλικά σε φοιτήτρια στο ΑΠΘ

19/11/2019
από

Δέκα μήνες φυλάκιση, με τριετή αναστολή, και χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, επιβλήθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, στον εικοσάχρονο φοιτητή, που εκσπερμάτισε στην πλάτη συνομήλικης φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου ζήτησε αναβολή, ωστόσο απορρίφθηκε, και ως εκ τούτου η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε σήμερα (Τρίτη 19/11/19).

Ο δε κατηγορούμενος απουσίαζε από την εκδίκαση της υπόθεσης και εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό του.

Στην κατάθεσή της η φοιτήτρια δήλωσε:

“Ένιωσα κάτι να με ακουμπάει την πλάτη. Τρόμαξα και γύρισα και τον είδα να με κοιτάει στα μάτια. Ήταν ντυμένος. Είδα την μπλούζα μου βρεγμένη. Έτρεξα να τον πιάσω μαζί με άλλους. Μαζί με άλλα παιδιά τον πιάσαμε σε αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου. Τον ρώτησα αν έχει καταλάβει, ότι έχει κάνει κάτι άρρωστο και μου είπε όχι” .

Σύμφωνα με την ίδια, ο κατηγορούμενος φοιτητής δήλωσε πως “ό,τι και να πει η κοπέλα έχει δίκιο, εκσπερμάτωσα πάνω της” .

Η μητέρα του φοιτητή ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς της κοπέλας για την πράξη του γιου της:

“Ήταν μια ανοησία μου. Μια απερισκεψία της στιγμής. Είναι ήσυχο παιδί, πιεσμένο από τη σχολή του. Δεν είχε καμιά σεξουαλική σχέση” .

Πηγή: http://www.thestival.gr/

 

https://avmag.gr/114911/kataggelia-toy-mov-sto-esr-gia-tin-ekpompi-toy-liagka/
Δες και αυτό!