Δείτε τον 19χρονο Keanu Reeves να φιλάει συμπρωταγωνιστή του

27/02/2024
από
Στο μακρινό 1984, ο Keanu Reeves είχε πρωταγωνιστήσει σε μια κουήρ θεατρική παράσταση με τον Carl Manotte – και πρόσφατα βγήκαν ξανά στη δημοσιότητα καυτές φωτογραφίες με τους δύο άνδρες.

Ο ηθοποιός, που αποδεικνύει ότι ελιξίριο της νεότητας κατακτιέται με το να μην είσαι ομοφοβικός, πρωταγωνίστησε στο Wolfboy ως άγνωστος τότε ηθοποιός.

Όταν ο κουήρ σκηνοθέτης Brace LaBruce μοιράστηκε παλιές διαφημιστικές φωτογραφίες του έργου στο Instagram το 2019, έκανε εκατοντάδες άτομα να τον ευχαριστήσουν που τους έμαθε αυτό το έργο.

«Το 1984, μια θεατρική παραγωγή του έργου Wolfboy του θεατρικού συγγραφέα Brad Fraser έκανε πρεμιέρα στο Τορόντο με συμπρωταγωνιστές δύο νέους άγνωστους ηθοποιούς ονόματι Carl Marotte και Keanu Reeves», έγραψε ο LaBruce στο Instagram.

Αφού κατέκλυσε τα insta feeds με τα παλιά πλάνα, όταν ο Reeves ήταν μόλις 19 ετών, προκάλεσε εκατοντάδες θετικά σχόλια.

Το έργο γράφτηκε από τον Καναδό θεατρικό συγγραφέα, σεναριογράφο και πολιτιστικό σχολιαστή Brad Fraser.

Αφηγούμενο την ιστορία δύο αγοριών σε μια ψυχιατρική κλινική, περιείχε μια σκηνή όπου ο Reeves έκανε push-ups φορώντας μόνο ένα λευκό βρακί.

Αναμφίβολα, μια ερμηνεία που άξιζε Tony.

Σύμφωνα με ένα σύντομο ντοκιμαντέρ για την παραγωγή, ο χαρακτήρας του Reeves ήταν «ένας αθώος έφηβος που μπλέχτηκε σε μια σχέση με ένα αγόρι που πιστεύει ότι είναι λυκάνθρωπος».

Η ταινία έγινε μεγάλη επιτυχία στην κουήρ κοινότητα του Τορόντο, με κάποιους θαυμαστές να σκίζουν τις διαφημιστικές αφίσες και αργότερα να τις πουλάνε για εκατοντάδες δολάρια, σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ.

«Ήταν απολύτως πανέμορφος», δήλωσε ο σκηνοθέτης του έργου, John Palmer, σχετικά με την επιλογή του Reeves.

«Ήταν εκπληκτικός. Υπήρχε μια ειλικρίνεια πάνω του.

«Είχε τόση ενέργεια που δεν ήξερε τι να την κάνει».

Και μόλις τέσσερα χρόνια αργότερα, οι φωτογραφίες επανεμφανίστηκαν, αυτή τη φορά χάρη σε μια ανάρτηση στο Reddit.
Δες και αυτό!