Δείτε τη Reneé Rapp ως Regina George στο τρέιλερ της νέας μιούζικαλ ταινίας Mean Girls

09/11/2023
από
Κυκλοφόρησε το πρώτο πλήρες τρέιλερ για τη νέα μιούζικαλ ταινία Mean Girls, δίνοντας στους θαυμαστές μια πρώτη γεύση της Reneé Rapp ως την αξέχαστη Regina George.

Από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2004, το Mean Girls θεωρείται ευρέως ως μία από τις πιο αγαπημένες κωμωδίες όλων των εποχών. Οπότε, ήταν σχεδόν αναμενόμενο ότι το μιούζικαλ του 2018 θα μεταφερόταν και στη μεγάλη οθόνη.

Τώρα λοιπόν, η δημιουργός Tina Fey παίρνει την εκθαμβωτική, διασκεδαστική, γεμάτη γέλιο θεατρική παράσταση και την επαναφέρει στη μεγάλη οθόνη, 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρωτότυπου Mean Girls.

Κρίνοντας από το τρέιλερ, πρόκειται να γίνει άλλη μια επιτυχία, συνδυάζοντας τις καλύτερες στιγμές της αρχικής ταινίας και της διασκευής του Μπρόντγουεϊ για ένα εγγυημένο καταπληκτικό αποτέλεσμα.

Η Rapp θα υποδυθεί το popular mean girl Regina George, που έγινε για πρώτη φορά γνωστό από τη Rachel McAdams το 2004.

Φυσικά, η Rapp είναι κάτι παραπάνω από εξοικειωμένη με τον ρόλο της Regina, αφού έχει ήδη υποδυθεί τον χαρακτήρα στο Μπρόντγουεϊ, κυριαρχώντας στη σκηνή και λέγοντας τραγούδια όπως το «Someone Gets Hurt» και το «World Burn».

Mean Girls movie musical, Renee Rapp as Regina George

Η Renée, η οποία πρωταγωνιστεί επίσης στο HBO Max’s Sex Lives of College Girls και έχει μια ραγδαία μουσική καριέρα, είναι ανοιχτά bi εδώ και χρόνια.

Μιλώντας στον Independent τον Σεπτέμβριο, είπε για το coming out της: «Θυμάμαι ότι ήμουν τόσο φοβισμένη γι’ αυτό. Νομίζω ότι επειδή είμαι τυχερή που έχω τόσους πολλούς καταπληκτικούς κουήρ φίλους, ήθελα να είναι κάτι για το οποίο θα ήταν περήφανοι».

Τώρα που είναι out και αδιαμαρτύρητα ο εαυτός της, η Rapp λέει ότι η ποιότητα ζωής της έχει βελτιωθεί «πέρα από κάθε φαντασία».

Το Mean Girls θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιανουάριο του 2024.
Δες και αυτό!