Ο Colton Haynes, ο έφηβος των “Teen Wolf” και “Arrow”, είπε ότι μετά το coming out του ως γκέι, δεν του δίνονται μεγάλοι ρόλοι στο Χόλιγουντ, παρά την πρόοδο που έχει σημειωθεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Colton Haynes (@coltonlhaynes)

 Σε συνέντευξή του στο podcast του David Yontef “Behind the Velvet Rope”, ο Haynes μίλησε για το πώς η σεξουαλικότητά του εξακολουθεί να επηρεάζει την καριέρα του το 2022.

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο να προχωρήσεις στη βιομηχανία ως ένα ανοιχτά γκέι άτομο, ως ΛΟΑΤΚΙ+ ηθοποιός, ανεξάρτητα από το πόσο πολύ αρέσει στα μέσα ενημέρωσης να λένε ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα», είπε ο Haynes. «Δεν είναι. Θέλω να πω, υπάρχουν απίστευτες ταινίες στο box office, που δε λαμβάνουν την προσοχή και τον σεβασμό που τους αξίζει. Υπάρχουν ηθοποιοί που δεν αμείβονται το ίδιο με όλους τους άλλους, παρόλο που συμμετέχουν σε έργα εδώ και δέκα χρόνια.» 

«Έπαιζα στρέιτ χαρακτήρες σε όλη μου την καριέρα. Μετά βγήκα από την ντουλάπα και τώρα ευκαιρίες για μένα δεν υπάρχουν», συνέχισε. «Οπότε, νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Colton Haynes (@coltonlhaynes)

 «Αλλά, επίσης, πιστεύω ότι πρέπει απλώς να αρχίσουμε να φτιάχνουμε τα δικά μας πράγματα, να αρχίσουμε να γράφουμε τα δικά μας σενάρια, και να προσπαθούμε να ανυψώσουμε τις κοινότητές μας, όσο περισσότερο μπορούμε, και να μην είμαστε οι άνθρωποι, που προσπαθούν να συνεχίσουν τα πράγματα ως έχουν, ή ακόμη και εκείνοι οι άνθρωποι που προσπαθούν να τα γκρεμίσουν», κατέληξε.

Από τότε που έκανε coming out ο Haynes το 2016, έχει παίξει σε μερικά έργα, όπως το “American Horror Story: Cult, Dollface” του Ryan Murphy, και στο επερχόμενο “Teen Wolf: The Movie”. Πρωταγωνίστησε, επίσης, στο βίντεο κλιπ του Lil Nas X για το κομμάτι “Industry Baby” ως Head of Security. Ωστόσο, δεν έχει πάρει νέους μεγάλους ρόλους, όπως όταν επιλέχθηκε για το αρχικό “Teen Wolf”, ή για το “Arrow”,  ως Roy Harper.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Colton Haynes (@coltonlhaynes)

 Ο Haynes πρωταγωνιστεί, επίσης, στη νέα ταινία “Lifetime Swindler Seduction”, όπου υποδύεται δύο δίδυμα αδέρφια. Η ταινία «εμπνέεται από αληθινά γεγονότα και προβάλει τον κόσμο των ρομαντικών απατεώνων ανδρών, που κερδίζουν τα προς το ζην από γυναίκες, τις οποίες κοροϊδεύουν και κλέβουν.» 

Teen Wolf: The Movie | Ποιοι ηθοποιοί επιστρέφουν;

Τα κουήρ αστέρια που βρέθηκαν στα MTV Video Music Awards 2022

Το βραβείο ορατότητας του Colton Haynes και η ομιλία που συγκίνησε τους πάντες

O Colton Haynes παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς του (βίντεο)