Χρήστος Λούλης: «Θα τρελαθώ αν σκεφτώ τι μπορεί να φανεί σεξιστικό στον κάθε πυροβολημένο»

2
1460

Ο Χρήστος Λούλης μίλησε στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” για το θέμα που είχε δημιουργηθεί με το πολυσυζητημένο σποτ της Πολιτικής Προστασίας.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ίσως να ήταν πρόχειρο και κακογραμμένο αλλά και πως αν είχε επιλεχθεί κάποιος πιο… γλυκούλης από τον ίδιο για να πρωταγωνιστήσει, μπορεί να μην είχε δημιουργηθεί όλος αυτός ο ντόρος».

Στη συνέχεια, επίσης, ο ηθοποιός τόνισε: «Φαντάζομαι ότι για κάποιους ανθρώπους η φάτσα μου έχει γίνει τοξική. Έδωσα εξηγήσεις αλλά δεν έπεισα. Επειδή έφαγα πολύ βρίσιμο και από καλλιτέχνες, γνωστούς και μη. Δεν θα μπω σε μια διαδικασία να προ-λογοκρίνω τι μπορεί να φανεί σεξιστικό ή ρατσιστικό στον οποιονδήποτε πυροβολημένο άνθρωπο.

Αν κάτσω να σκεφτώ εκ των προτέρων τι μπορεί να φανεί σε κάποιον θα τρελαθώ».

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Eπίσης ο ίδιος είναι σεξιστής, γιατί είχε πει σε μια συνέντευξή του “Γιατί βαφτίζουμε σεξισμό τα όπλα που χρησιμοποιεί κάθε φύλο για την επιβίωσή του; Για τον άντρα μπορεί να είναι η ΟΡΜΗ για τη γυναίκα η ΕΥΕΛΙΞΙΑ”

  2. Από έναν “πυροβολημένο” κύριε Λούλη μου, είναι σεξιστικό επειδή αναπαράγει κοινωνικά στερεότυπα:
    1) ότι οι γυναίκες είναι άλογες και δεν καταλαβαίνουν την κατάσταση που βιώνουμε και τους νοιάζουν μόνο οι έξοδοί τους
    2) ότι οι γυναίκες κάνουν ό,τι θέλουν τους άνδρες με τα νάζια τους (μάλλον οι ιθύνοντες της διαφήμισης έχουν διαβάσει τον “ντρεσαρισμένο άνδρα”)
    Επίσης να σας πω κ. Λούλη μου (και στους δημιουργούς αυτής της καταπληκτικής -not- διαφήμισης) ότι οι έρευνες έχουν αποδείξει το ΑΝΤΙΘΕΤΟ: οι άνδρες είναι κατά πλειοψηφία που δεν προσέχουν τόσο, γιατι φοβούνται ότι είναι ένδειξη αδυναμίας, μην τους πουν “φλώρους” κλπ

Comments are closed.