Ο Chris Pappas, το πρώτο ανοιχτά γκέι μέλος του Κογκρέσου από Νιου Χαμσάιρ διατηρεί την έδρα του στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Θα είναι το πρώτο μέλος του Κογκρέσου που κατείχε αυτήν την έδρα για περισσότερες από μία συνεχόμενες θητείες μετά την Carol Shea-Porter, η οποία εξελέγη το 2006 και ξανά το 2008.

Η Shea-Porter έχασε το 2010, κέρδισε ξανά το 2012, έχασε ξανά το 2014 και κέρδισε και πάλι το 2016 πριν αποσυρθεί. Σήμερα, ο Pappas έτρεξε και κράτησε με επιτυχία το ασταθές αυτό για του Δημοκρατικούς το 2018.

«Οι ψηφοφόροι έστειλαν ένα σαφές μήνυμα: έχουν κουραστεί από διχαστικές πολιτικές και πρέπει να βάλουμε τους ανθρώπους του Νιού Χάμσαϊρ σε προτεραιότητα» , δήλωσε ο Pappas σε ομιλία του μπροστά σε ένα μικρό πλήθος, που μεταδόθηκε στο Facebook Live.

Με περίπου το 51% των ψήφων, ο Pappas απέκλεισε τον αντίπαλό του Matt Mowers, ο οποίος είχε το 45% των ψήφων. Από τις 2:00 π.μ., με το 90% των περιφερειών να έχει καταμετρηθεί, το Associated Press και το NPR δημοσίευσαν τα αποτελέσματα υπέρ του Pappas.

Οι πρώτες ιστορικές ΛΟΑΤΚΙ+ νίκες των εκλογών των Η.Π.Α.