Σύμφωνα με το περιοδικό People, ο Chris Evans είναι ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο για φέτος, μιας και ο ηθοποιός ανακοινώθηκε ότι έχει επίσημα τον τίτλο People’s Sexiest Man Alive 2022.

 Τα τελευταία πέντε χρόνια, οι αποδέκτες του τίτλου ήταν οι Paul Rudd (2021), Michael B. Jordan (2020), John Legend (2019), Idris Elba (2018), και Blake Shelton (2017). Ο Evans είναι ο τρίτος ηθοποιός από την ομάδα των Avengers του MCU, που ανακηρύχθηκε ως ο πιο σέξι άνδρας του People’s Alive, διαδεχόμενος τον Rudd (2021), και τον Chris Hemsworth (2014).

Συνολικά, είναι μια αρκετά ομόφωνη άποψη, μεταξύ του mainstream κοινού, ότι η υπέροχη εμφάνιση και η σωματική διάπλαση του Evans, τον κάνουν να αξίζει απίστευτα αυτόν τον τίτλο. Κι όμως, ορισμένοι πιστεύουν ότι και αυτή είναι μια αρκετά βαρετή επιλογή για το 2022.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα του Twitter έχει ένα ευρύ φάσμα σκέψεων, απόψεων, καυτών λήψεων, και ενθουσιασμένων tweets, σχετικά με το χρίσμα του Evans, ως τον πιο σέξι άντρα της χρονιάς.

Θα ήταν συναρπαστικό να δούμε ένα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομο να επιλέγεται, ως ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή για το 2022. Ωστόσο, το αναγνωστικό κοινό του People είναι κυρίως στρέιτ γυναίκες, γεγονός που εξηγεί πολλές από τις επιλογές της έκδοσης για αυτόν τον τίτλο.