Ο ηθοποιός του Captain America, Chris Evans, και ο αδερφός του Scott, μοιράστηκαν ένα μήνυμα με το “It Gets Better Project” σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τη ΛΟΑΤΚΙ+ νεολαία.

Για την Giving Tuesday (29 Νοεμβρίου), ο Scott, ο οποίος είναι γκέι, και πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία της Greta Gerwig, “Barbie”, και ο Chris Evans, ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να υποστηρίξουν την κουήρ νεολαία για το “Better Everyday” του “It Gets Better Project”. 

Η εκστρατεία στοχεύει να διατηρήσει την ελπίδα της ΛΟΑΤΚΙ+ νεολαίας, καθώς πλησιάζει η περίοδος των γιορτών. Ο στόχος είναι να συγκεντρωθούν 200.000 $ πριν από το τέλος του έτους, που θα διατεθούν για την αποστολή του “It Gets Better” και θα παρέχουν ζωτικούς πόρους για την υποστήριξη της ΛΟΑΤΚΙ+ νεολαίας.

«Τον τελευταίο χρόνο, είδαμε τα ΛΟΑΤΚΙ+ νεαρά άτομα να στοχοποιούνται με ανησυχητικό ρυθμό», ξεκινά ο Scott.

«Περισσότερα από 300 νομοσχέδια έχουν εισαχθεί σε όλη τη χώρα, με στόχο να αφαιρέσουν από τα ΛΟΑΤΚΙ+ παιδιά τα βασικά τους δικαιώματα», συνεχίζει. «Πριν από λιγότερο από δύο εβδομάδες, όταν πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 19 τραυματίστηκαν σε πυροβολισμούς στο Club Q στο Κολοράντο Σπρινγκς, αρκετοί νομοθέτες απάντησαν με τις τυπικές σκέψεις και προσευχές τους.»

Συγκεκριμένα, η Lauren Boebert, εκπρόσωπος της 3ης περιφέρειας του Κογκρέσου του Κολοράντο, επικρίθηκε για την υποκρισία της. Μετά τον πυροβολισμό, η Boebert έγραψε στο Twitter «προσεύχομαι για τα θύματα και οι οικογένειές τους» παρά το γεγονός ότι καταδίκασε τα φιλικά προς τα παιδιά drag σόου τον Αύγουστο και τον Μάιο, ισχυριζόμενη  ότι η εκπαίδευση χωρίς ΛΟΑΤΚΙ+ αποκλεισμούς «καλλωπίζει» τα παιδιά.

Η Alexandria Ocasio-Cortez, εκπρόσωπος της 14ης περιφέρειας του Κογκρέσου της Νέας Υόρκης, δήλωσε ότι η Boebert «έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ένταση της ρητορικής μίσους κατά των ΛΟΑΤΚΙ+ και των ψεμάτων κατά των τρανς».

Το μήνυμα του Chris Evans και του μικρού αδερφού του συνεχίζει: «Είναι η ώρα να πάρουμε θέση και να γίνουμε σύμμαχοι — να διασφαλίσουμε ότι τα ΛΟΑΤΚΙ παιδιά περιβάλλονται από μια κοινότητα που τα υποστηρίζει και τα ανυψώνει άνευ όρων».

Συνεχίζουν περιγράφοντας τη σημασία των «μέσων, της αφήγησης και των εκπαιδευτικών πόρων για την εξύψωση, την ενδυνάμωση και τη σύνδεση των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων σε όλο τον κόσμο» που παρέχει το “It Gets Better Project”, βοηθώντας να εξοπλίσει την επόμενη γενιά με τις δεξιότητες, για να «κάνει τις κοινότητές της καλύτερες, να καταπολεμήσει την αρνητικότητα, και αντισταθεί στον φανατισμό».

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι οργανισμοί, που μπορείτε να υποστηρίξετε την #GivingTuesday, αλλά σας ενθαρρύνουμε να κάνετε μια επένδυση στη ΛΟΑΤΚΙ+ νεολαία ήμερα. Ελάτε μαζί μας για να βοηθήσουμε το “It Gets Better” να συγκεντρώσει $20.000 μέχρι τα μεσάνυχτα. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον και με την υποστήριξή σας, το μέλλον τους μπορεί να γίνει λαμπρό», καταλήγουν. «Ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε να το κάνουμε καλύτερο.» 

Η καμπάνια “Better Everyday” διαρκεί έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022, μπορείτε να κάνετε δωρεές εδώ.