Μια ταινία μικρού μήκους επιβεβαιώνει ότι ο Banksy βρίσκεται πίσω από μια σειρά έργων τέχνης που εμφανίστηκαν σε παραθαλάσσιες πόλεις της Μεγάλης Βρετανίας την περασμένη εβδομάδα.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, μια σειρά από έργα τέχνης γκράφιτι εμφανίστηκαν σε παραθαλάσσιες πόλεις της Βρετανίας, που έφεραν όλα τα συνηθισμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Banksy: το χαρακτηριστικό στιλ του και τη παιχνιδιάρικη αλληλεπίδραση με το περιβάλλον.

Banksy, A Great British Spraycation
Banksy

A Great British Spraycation

Ο Banksy επιβεβαίωσε ότι ήταν εκείνος πίσω από τα έργα τέχνης, την Παρασκευή το βράδυ (13 Αυγούστου), δημοσιεύοντας ένα βίντεο με τίτλο: «A Great British Spraycation». Στο βίντεο διάρκειας τριών λεπτών, εμφανίζεται να κυκλοφορεί με τροχόσπιτο, και περιηγείται στις τοποθεσίες όπου εμφανίστηκαν τα έργα του, συμπεριλαμβανομένων των Great Yarmouth, Lowestoft, Gorleston, Oulton Broad και Cromer.

Banksy, A Great British Spraycation
Banksy

Σε κάθε στάση, ο καλλιτέχνης αναμειγνύεται με το πλήθος, ή δρα κρυφά μέσα στη νύχτα -πάντα ανώνυμος, σε γκρι κουκούλα- για να δημιουργήσει τοιχογραφίες με κουτιά βαφής κρυμμένα σε ένα ψυγείο για πικνίκ.

Banksy, A Great British Spraycation
Banksy

Δείτε το:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Banksy (@banksy)