Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τον Τζεφ Μοντάνα που περπάτησε στην πασαρέλα του Madwalk καυτηρίασε η Μαρία Μπακοδήμου.

H εμφάνιση του μοντέλου Τζεφ Μοντάνα στην επίδειξη του Απόστολου Μητρόπουλου σχολιάστηκε στο «Πρωινό» με τον Γιώργο να λέει «κι εγώ στο φουσκωτό το Καλοκαίρι με αυτό θα τη βγάλω. Αυτός είναι ομοφυλόφιλος ή όχι;» και, όταν η Σάσα Σταμάτη του απάντησε ότι έχει σχέση με κοπέλα, εκείνος συνέχισε «τι σημαίνει αυτό; Και άλλοι ομοφυλόφιλοι τα έχουν με γυναίκες, ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος;».

«Πώς μπορεί και το λέει; Μου κάνει εντύπωση. Βλέπω κάποιον που σου λέει “αυτός είναι το αγόρι αυτηνής”. Θα πω στην τηλεόραση ότι εμένα αυτός μου φαίνεται gay;», διερωτήθηκε η Μαρία κατά τη διάρκεια του «ΦΜ Live» και κατέληξε: «κι εμένα αυτός μου φαίνεται ότι τον έχει… μικρό. Δηλαδή, είναι πολύ αστείο, είναι πολύ αστείο!».

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!