Μπ. Ομπάμα: Τα LGBT δικαιώματα είναι ένα από τα μεγάλα επιτεύγματα της θητείας μου

25/06/2015

2015-06-09-niles-aΤον δικό του απολογισμό έκανε ο πρόεδρος των Η.Π.Α Μπάρακ Ομπάμα, στα πλαίσια μιας συνέντευξης του.

Ανάμεσα σε αυτά που πιστεύει ότι προσέφερε κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, ήταν και η καθιέρωση των LGBT δικαιωμάτων.

“Τα LGBT δικαιώματα αναγνωρίστηκαν και εδραιώθηκαν με τρόπους που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε 10 χρόνια πριν.

Όταν κοιτάζω όλα αυτά μπορώ να πω, όχι μόνο σε σχέση με τη διαχείριση της χώρας αλλά με το σκεπτικό ότι προχωρήσαμε τη χώρα μπροστά, ότι είχαμε περισσότερες επιτυχίες παρά αποτυχίες και ότι κάναμε τη διαφορά στη ζωή αυτών των ανθρώπων”.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!