Αυτός ο (ομοφοβικός) μποξέρ δεν αντέχει την ομοφυλοφιλία, εκτός κι αν πρόκειται για κορίτσια που τη βρίσκουν μπροστά του

0
272

Τον λογαριασμό του στο TikTok αναγκάστηκε να σβήσει ο Βρετανός επαγγελματίας μποξέρ, James Hawley, μετά τις καταγγελίες που δέχθηκε για ομοφοβία και τρανσφοβία

Η ιστορία ξεκίνησε στις 22 Ιουλίου, όταν ο Hawley αποφάσισε να απαντήσει σε ένα βίντεο, σχετικά με το κατά πόσο υποστηρίζει τα queer άτομα.

“Χίλια τοις εκατό δε συμφωνώ με αυτό”, απάντησε ξεκαθαρίζοντας τις ομοφοβικές του απόψεις.

“Κοίτα μπορώ να καταλάβω τα κορίτσια να τη βρίσκουν μεταξύ τους όλη την ώρα στα πάρτι και σε τέτοια πράγματα. Δε με νοιάζει. Δεν έχω πρόβλημα. Θα ήθελα να την έβρισκαν μεταξύ τους μπροστά μου. Αλλά τα αγόρια από τη άλλη και τα τρανς άτομα, παίζει κάτι πραγματικό λάθος …”.

Ο Hawley συνέχισε κάνοντας περισσότερα ομοφοβικά και τρανσφοβικά σχόλια.

Το βίντεο έγινε viral όταν η Baga Chipz, μία από τους drag queens που συμμετείχε στο πρώτο RuPaul’s Drag Race UK το ανέβασε στον λογαριασμό της, σχολιάζοντας: “Oμοφοβικό απόβρασμα. Τι σκληρός άνδρας. Να κάνετε αναφορά σ΄αυτόν τιποτένιο”.

Μετά τις αντιδράσεις, ο Hawley διέγραψε τον λογαριασμό του στο TikTok. Ήδη η εταιρεία που τον υποστηρίζει η MTK Global, έχει καταγγείλει τη σύμβασή της μαζί του.