Μέχρι τώρα έχουμε δει ημερολόγια με πυροσβέστες, με αγρότες, με μοντέλα εσωρούχων, με αθλητές κ.α.

Σπάνια, όμως, έχουμε την ευκαιρία να δούμε ημερολόγια που ξεφεύγουν από τις στερεοτυπικές απεικονίσεις και προβάλλουν τη φυσική – beefy – ομορφιά.

Γι΄αυτό και ένας φωτογράφος αποφάσισε να φτιάξει το δικό του ημερολόγιο. Το BEEFY πήρε σάρκα και οστά και ο Chris Behroozian δηλώνει περήφανος κοιτώντας όλους αυτούς τους άνδρες που φιλοξενούνται στις σελίδες του.

Μιλώντας στο Instict Μagazine, εξήγησε πώς του ήρθε η ιδέα για το ημερολόγιο αυτό.

«Πάντα χρησιμοποιούσα φυσικά αντικείμενα ή προϊόντα στη δουλειά μου. Πήρα ένα σωρό vintage Bear  περιοδικά στο Autoerotica στο Σαν Φρανσίσκο. Ένα από αυτά ήταν ένα ημερολόγιο με παιδιά από διάφορα τεύχη του περιοδικού. Μερικοί από τους φίλους μου έφτιαχναν επίσης εικονογραφημένα ημερολόγια που μου άρεσαν πολύ, οπότε αποφάσισα να δοκιμάσω να ξαναδημιουργήσω το ημερολόγιο του περιοδικού bear. Επίσης, μόλις είχα αρχίσει να χρησιμοποιώ μια νέα κάμερα και σκέφτηκα ότι αυτός θα ήταν ένας καλός τρόπος για να γίνω πιο άνετος στη χρήση της.»

Ο Behroozian ζει στο Λος Άντζελες. Άρχισε να απαθανατίζει στιγμές το 2015. Εκτός από τη φωτογραφία, παίζει ποδόσφαιρο και ζει με τον φίλο του, Alisson, και τον σκύλο τους, Ollie.

Μπορείτε να βρείτε το ημερολόγιο εδώ