Ας βοηθήσουμε την Άντζι να ανοίξει και πάλι το εστιατόριό της στην Ξάνθη

2417

Η Άντζι είναι μια τρανς γυναίκα που ζει στην Ξάνθη. Πριν έναν χρόνο αποφάσισε να ανοίξει ένα εστιατόριο μαζί με μια φίλη της, ξοδεύοντας όλες τις οικονομίες της. 

Μετά από λίγους μήνες, η Άντζι εκδιώχθηκε από το εστιατόριο, αφού ο σεφ του εστιατορίου κατάφερε να στρέψει τη φίλη της εναντίον της. Τελικά, η Άντζι κατάφερε να κερδίσει τον δικαστικό αγώνα και να επιστρέψει στην επιχείρησή της.

Δυστυχώς, όμως, η διαδικασία αυτή αλλά και η πανδημία του κορονοϊού είχαν αρνητικό αντίκτυπο στα οικονομικά της. Γι΄αυτό και η Άντζι ξεκίνησε μια online καμπάνια οικονομικής υποστήριξης, προκειμένου να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Ο στόχος της είναι 3500€, μέχρι το τέλος του μήνα.

Ας τη βοηθήσουμε.

Μπορείς να υποστηρίξεις, εδώ. 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!