Photo by Petra CasagrandeΤελείωσε την Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011 το διάσημο και αγαπητό σε πολύ κόσμο Arosa Gay Ski Week 2011.

Για μια εβδομάδα, gay άνδρες, κοπέλες  και πολλοί φίλοι τους βρίσκονται στην Arosa της Ελβετίας, στο καντόνιο του Graub?nden.

Μετά από μια άνετη και ευχάριστη πτήση με την Swiss International Airlines, φτάσαμε στη Ζυρίχη για να ξεκινήσουμε ένα τρίωρο ταξίδι με τρένο στα μοναδικά τοπία της Ελβετίας και να φτασουμε  στην Arosa μέσω Chur.

Το χιονοδρομικό κέντρο της Arosa είναι από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή για τους λάτρεις των χειμερινών σπόρ, μιας και η μοναδική και άριστη οργάνωση του χιονοδρομικού κέντρου το κάνει να ξεχωρίζει. Πολλές πίστες, υπέροχα ξενοδοχεία και απίστευτα φιλικός κόσμος.

Η Arosa Gay Ski Week, είναι μια μοναδική διοργάνωση, με αξέχαστα party, παραδοσιακή ελβετική fondue σε καταφύγιο, αγώνες με  έλκηθρα καθώς και το διάσημο Drag Race ( βλέπε φωτογραφίες άρθρου ) με τους νικητές να κερδίζουν μοναδικά δώρα, όπως μεταξύ άλλων μια εδομάδα στο υπέροχο Siam Kempinski στη Bangkok της Ταϊλάνδης.  Μια εβδομάδα με αγαπητούς στη ΛΟΑΤ κοινότητα καλλιτέχνες, διάσημους DJ από τα καλύτερα μαγαζιά της Ευρώπης , κοντσέρτο κλασικής μουσικής με διάσημους πιανίστες  και πολλά άλλα events.Photo by Petra Casagrande

Οι συμμετέχοντες από την Ελβετία, τη Γαλλία, τις  Η.Π.Α, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Ολλανδία, την Ελλάδα και πολλές άλλες χώρες, πέρασαν τις ημέρες τους στις πίστες κάνοντας ski ή snowboard, ενώ αρκετοί άνδρες και αρκετές κοπέλες, επέλεξαν να κάνουν περιπάτους  ή και shopping στα καταστήματα της Arosa.

Τα βράδια είχαν μοναδικά events με καλλιτέχνες όπως η μοναδική και ταλαντούχα LaDiva Live από τις Βρυξέλλες καθώς και την υπέροχη Sandra Love, αλλά και single dinners για του εργένηδες της εβδομάδας, όπου μπορείτε να γνωρίσετε άνδρες και γυναίκες από διάφορα μέρη.

Η διοργάνωση προσελκύει και αρκετές  κοπέλες, οι οποίες ξεχωρίζουν στα χειμερινά σπόρ για το θάρρος τους, μιας και επιλέγουν δύσκολες πίστες. Όι κοπέλες της παρέας μας κάλεσαν σε ένα μοναδικό γεύμα μόνο για κοπέλες, όπου μπορούν να γνωριστούν και να μοιραστούν τη μοναδική εμπερία του Arosa Gay Ski Week.

Κέντρο της διοργάνωση ήταν το αγαπητό Eden Hotel ( www.edenarosa.ch ) το οποίο φιλοξένησε για πολλά χρόνια τη διοργάνωση και το οποίο θα παραδώσει για τη διοργάνωση του 2012 τη σκυτάλη στο Robinson Club, μιας και το Eden μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας θα κλείσει για να κατεδαφιστεί και δημιουργηθούν διαμερίσματα πολυτελείας.

Το σημαντικότερο είναι οτι κατά τη διάρκεια της Arosa Gay Ski Week μπορείτε να γνωρίσετε υπέροχο κόσμο από διάφορα μέρη της γης και να κάνετε μοναδικές φιλίες, μιας και το φιλικό και υπέροχο κλίμα το οποίο επικρατεί θα σας κάνει να θέλετε να επιστρέψετε κάθε χρόνο. Οι πίστες θα σας κάνουν να μη θέλετε να σταματήσετε το αγαπημένο σας άθλημα, το χιονισμένο υπέροχο τοπίο να μη θέλετε να φύγετε ποτέ.  Μόνος ή με παρέα, το σίγουρο είναι οτι θα περάσετε υπέροχα.

Photo by Petra CasagrandeTo Arosa Gay Ski Week 2012 θα γίνει  από τις 7 εώς τις 14 Ιανουαρίου 2012.  

Η ομάδα του antivirus θα οργανώσει το πρώτο Greeks go to Arosa Gay Ski Week group για το  2012. Λίγους μήνες πριν τη διοργάνωση θα σας ενημερώσουμε για τα ειδικά πακέτα τα οποία φροντίζουμε και ετοιμάζουμε από τώρα.

Για πληροφορίες : www.arosa-gayskiweek.com

Ευχαριστούμε θερμά την Petra Casagrande ( www.queer4u.ch  ) για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών του Arosa Gay Ski Week 2011.

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του Arosa Gay Ski Week για τη μοναδική διοργάνωση, το Eden Hotel για τα μοναδικά events που φιλοξένησε και το Dorothe’s για τη φιλοξενία.

Στις φωτογραφίες ο συντάκτης του άρθρου με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης και φωτογραφίες από το φετινό drag race.

Lucas Samaltanos-Ferrier, would like to thanks the entire team of the 2011 Arosa Gay Ski Week for the unique moments,  Petra Casagrande ( www.queer4u.ch  ) for her unique photos and Dorothe’s for the accommodation during the 2011 Arosa Gay Ski Week. 

Special thanks to Alexandre &  L?onard and to all 2011 Arosa Gay ski week participants.

 

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]

Comments are closed.