Και τι θα ήταν η Παρασκευή μας, χωρίς μία «καλή» δόση ομοφοβίας;

Στη σημερινή που λέτε δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο ομοφοβικός Αλέξης Κούγιας συναντήθηκε με έναν δημοσιογράφο του  – εξίσου προβληματικού – Πέτρου Κουσουλού. 

Και κάπου εδώ μπαίνει η ομοφοβία, αφού ο δικηγόρος εξαπέλυσε μια χυδαία υβριστική επίθεση εναντίον του Πέτρου Κουσουλού (σ.σ. ακολουθεί κακοποιητικός λόγος).  

«Πες στην πουστάρα με τα πράσινα παπούτσια, θα τον γαμήσω. Αν ξαναγράψετε για μένα, θα σας γαμήσω αρχίδια Τι είμαι εγώ, Λύτρας να μου δίνετε υποθέσεις; Θα την βρω την αδερφάρα με τα πράσινα παπούτσια», ήταν κάποια από τα λόγια του Αλέξη Κούγια.

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη μέσα στη δικαστική αίθουσα, πριν ανέβουν στην έδρα οι δικαστές.

Θα μου πείτε τώρα γιατί μας νοιάζει αυτός ο διαπληκτισμός; Φυσικά και δεν μας νοιάζει, ειδικά όταν πρόκειται για δύο άτομα με τέτοιο κακοποιητικό ιστορικό. Αυτό όμως που μας νοιάζει, τουλάχιστον εμένα, είναι η νομιμοποίηση κακοποίησης της γκέι ταυτότητας. Με νοιάζει, επίσης, όλος αυτός ο κόσμος που θα ακούσει αυτόν τον κακοποιητικό λόγο και τον προσπεράσει ως κάτι συνηθισμένο και φυσιολογικό. Και κυρίως με νοιάζει, γιατί ως μια αδερφάρα (πόσες φορές με έχουν αποκαλέσει αλήθεια έτσι) που έχει στην κατοχή της πράσινα παπούτσια δεν θέλω τον κάθε τοξικό να χρησιμοποιεί την όποια ταυτότητά μου ως βρισιά.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!