Αναβλήθηκε η περιοδεία της Madonna για λόγους υγείας

29/06/2023
από
Madonna
Madonna
Η Madonna χρειάζεται να πάρει κι άλλο χρόνο για να αναρρώσει φοβούμενη για την υγεία της. Έτσι, αναβάλει την παγκόσμια περιοδεία της, που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.

Σε μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε το Σάββατο στο Instagram από τον Guy Oseary, τον μάνατζερ της Madonna, μοιράστηκε ότι η 64χρονη «ανάπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε μια πολυήμερη παραμονή σε ΜΕΘ».

«Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο, εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση», συνέχισε ο Oseary. «Αυτή τη στιγμή πρέπει να σταματήσουμε όλες τις δεσμεύσεις, που περιλαμβάνει την περιοδεία», πρόσθεσε. “Θα μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες μαζί σας μόλις τις έχουμε, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ημερομηνίας έναρξης για την περιοδεία και για τις επαναπρογραμματισμένες παραστάσεις.”

Μία έγκυρη πηγή, που βρίσκεται κοντά στην τραγουδίστρια, μοιράστηκε με το CNN την Τετάρτη ότι «είναι εκτός ΜΕΘ και αναρρώνει».

Η επόμενη περιοδεία της Madonna, με τίτλο “The Celebration tour”, είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου στο Βανκούβερ του Καναδά, ακολουθούμενη από δύο ημερομηνίες στο Σιάτλ που ξεκινούσαν στις 18 Ιουλίου. Η περιοδεία επρόκειτο να συνεχιστεί σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, πριν μεταφερθεί προς την Ευρώπη.

Η Madonna πρόσθεσε, επίσης, συμπληρωματικές ημερομηνίες στις ΗΠΑ τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, ακολουθούμενες από τέσσερις ημερομηνίες παραστάσεων στην Πόλη του Μεξικού.
Δες και αυτό!