Ένας γκέι άντρας ξέσπα σε κλάματα, όταν ακούει την ομοφοβική μητέρα του να τον καταδικάζει στην κόλαση και να του λέει, ότι για τις ασθένειές της, και για το θάνατό της θα φταίει εκείνος, μόνο και μόνο επειδή της ανακοίνωσε τον γάμο του, με τον άνθρωπο του αγαπά.

Προσοχή!
Ομοφοβικό περιεχόμενο και λεκτική κακοποίηση από γονέα.

Με ένα χαμόγελο σχηματισμένο στο πρόσωπό του, ένας γκέι άντρας από το Μεξικό πήρε τη μητέρα του τηλέφωνο, για να της ανακοινώσει στον επερχόμενο γάμο του. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ξεσπά σε κλάματα.

Η μητέρα του άρχισε να του λέει, ότι αυτό που κάνει είναι «αμαρτία» και ότι την ημέρα που θα πεθάνει εκείνη, θα είναι αυτός, που θα την έχει σκοτώσει.

Η σπαρακτική στιγμή καταγράφηκε από τον social media influencer, Henry Jimenez, μετά από την πρόταση γάμου του συντρόφου του, Kasey Kerbox, ενώ βρίσκονται στην Αλάσκα:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kasey Kerbox (@kaseykerbox)

Μεταφορτώνοντας το βίντεο τη Δευτέρα (7 Δεκεμβρίου) στο Instagram, παρουσίασε όλη σχεδόν τη συνομιλία τους με υπότιτλους, μόνο και μόνο για να τον δούμε να καταλήγει σε δάκρυα, καθώς η μητέρα του τον αναθεματίζει και δε σταματά.

Συγκρίνει το παιδί της ακόμη και τον Ιούδα, επειδή της ανακοίνωσε τον γάμο του.

«Δε μπορώ να πιστέψω ότι μιλάς σοβαρά. Το ξέρεις ότι είναι αμαρτία. Μπροστά στα μάτια του Θεού! Είναι στη Βίβλο. Εκείνοι δε θα μπουν ποτέ στο βασίλειο του Θεού. Είναι οι άντρες που κοιμούνται με άντρες, οι μεθυσμένοι και οι μοιχοί.» 

Στη συνέχεια η μητέρα του τα βάζει με τον σύντροφό του:

«Σε ποιο μέρος γνώρισες αυτόν τον τύπο; Αυτός ο τύπος σε έχει τυφλώσει, δε γνωρίζει τον Θεό.»

Και αμέσως μετά συνεχίζει:

«Έσπασες την καρδιά μου σε χίλια κομμάτια. Κάθε φορά που μου μιλάς γι’ αυτό, με στεναχωρείς. Με κάνεις πιο άρρωστη απ’ ό,τι είμαι ήδη. Κάνεις λάθος, αμαρτάνεις, γιατί άλλαξες Θεό για τα λεφτά;» είπε, πριν συγκρίνει τον γιο της με τον Ιούδα.

«Εντάξει, φτάνει» της λέει ο Jimenez σε κάποια στιγμή, «Θα σε καλέσω αργότερα», εκείνη όμως, έχει πάρει φωτιά και συνεχίζει, αποκαλώντας τον Πάπα «σατανά» και ότι δεν πρέπει ο γιος της να «αμαρτάνει για τον Σατανά».

Στη λεζάντα του βίντεο στο Instagram, ο Jimenez γράφει:

«Τι κάνουμε σε αυτόν τον κόσμο, αν δεν είμαστε πραγματικά χαρούμενοι. Μοιραστείτε αυτό το βίντεο αν μπορείτε και υπενθυμίστε στους ανθρώπους ότι όλα θα πάνε καλά.» 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη H (@henrit0)