Ο Alan πόζαρε για πρώτη φορά για το περιοδικό μας στο τεύχος 34. Τον φιλοξενησαμε στο εξώφυλλο του τεύχους 34, τον αγαπήσατε όπως και εμείς και σας τον ξαναπαρουσιάσαμε στο τεύχος 35.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε μερικές φωτογραφίες που δεν είδατε από το τεύχος 34 ενώ σύντομα θα τον φιλοξενήσουμε και πάλι.

 

Ευχαριστούμε θερμά τον PS για τις φωτογραφίες, τη Βάσω ( VN models ) για την ευγενική παραχώρηση του Alan και τον Alan, ο οποίος πλέον είναι αγαπημένος μας φίλος, για τη συμμετοχή του στη μόδα του περιοδικού μας.

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]