Ακυρώθηκε εκδήλωση του Athens Pride στον Πειραιά «λόγω γραφειοκρατικών ζητημάτων»

11/06/2024
από
Η παράσταση «Κατάματα», η οποία ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Athens Pride, ακυρώθηκε.

Σύμφωνα με το Athens Pride, η παράσταση «Κατάματα» ακυρώθηκε μετά από ενημέρωση ότι έπρεπε να συγκληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά για την έγκρισή της, παρά τις πολλές προσπάθειες της διοργάνωσης αλλά και του Human Cast.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του Athens Pride:

Δυστυχώς εξαιτίας ενός γραφειοκρατικού ζητήματος η παράσταση Κατάματα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ακυρώνεται. Το Human Cast και το Athens Pride κατέλαβαν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διευθέτηση του ζητήματος, χωρίς όμως να είναι εφικτή η επίλυσή του. Ενώ αρχικά υπήρχαν όλες οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις από τα εμπλεκόμενα μέρη πως η παράσταση θα υλοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, μετά από την ανακοίνωση ένταξής της στο πλαίσιο των δράσεων του Athens Pride, ενημερωθήκαμε πως έπρεπε να συγκληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά για την έγκρισή της. Το Human Cast επικοινώνησε απευθείας με τον Δήμο Πειραιά, χωρίς να βρεθεί λύση. Το Athens Pride απέστειλε γραπτό αίτημα στον Δήμαρχο Πειραιά για τη διερεύνηση του ζητήματος χωρίς να λάβει κάποια απάντηση. Κλείνοντας, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, μέσω του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, μας ενημέρωσε σχετικά με την ακύρωση της παράστασης και εξέφρασε τη λύπη του για την έκβαση αυτή.
Δες και αυτό!