Ακροδεξιός πήγε να βανδαλίσει rainbow σκαλιά και την πάτησε

2299
Κάτι πολύχρωμα σκαλιά του Γαλατσίου θέλησε να βάψει μαύρα εξαγριωμένος λοατκιφοβικός κάτοικος της περιοχής, αλλά ευτυχώς το κάρμα δούλεψε.

Ο Παναγιώτης Δαβίλλας, ο οποίος είναι ένας περήφανος ακροδεξιός – η προφίλ του στο X γράφει «όχι φυλακές για τους εθνικιστές» – σε μια ανάρτησή του μας πληροφορεί ότι «τα σκαλοπάτια της ανωμαλίας είναι πλέον παρελθόν!!».

Πριν λίγες μέρες λοιπόν, προσπάθησε να βάψει με μαύρη μπογιά αυτά τα πολύχρωμα «σκαλοπάτια της ανωμαλίας», τα οποία φυσικά λειτουργούν ως μια «γκέι προπαγάνδα».

Βέβαια, η μοίρα είχε άλλα σχέδια για τον Παναγιώτη. Στην απόπειρά του να σβήσει τη λέξη που τον ενοχλεί περισσότερο, όπως είπε, την «αλληλεγγύη», και γεμάτος μίσος, ρίχνει τη μαύρη μπογιά στον τοίχο, αλλά κατά λάθος μια μεγάλη ποσότητα προσγειώνεται στο πρόσωπό του.

«Ανάθεμα η αλληλεγγύη σας. Τώρα κάτσε και θα δεις, δεν θα μείνει τίποτα. Σατανιασμένοι, βρωμιάρηδες, μου χαλάτε την αισθητική στο Γαλάτσι», ακούγεται να λέει στο βίντεο ενώ ρίχνει κουβάδες μαύρης μπογιάς στα σκαλοπάτια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος έχει παρέμβει σε χώρο «που του χαλάει την αισθητική», καθώς το 2021 είχε βανδαλίσει γκράφιτι στην Πλατεία Αττικής.

Πέρα από το να μας αποδεικνύει ότι είναι ψεκασμένος όμως, ο ίδιος έχει εκλεχθεί και Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Γαλάτσι, Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο», ενώ πιο πρόσφατα το 2018, συμπορεύτηκε με τον Κώστα Ζώμπο.

Άραγε, θα τοποθετηθεί για αυτό το περιστατικό ο Παύλος Μαρινάκης;