Μια ανάρτηση σχετικά με το γκέι φιλί που προβλήθηκε στη σειρά “Άγριες Μέλισσες” του Ant1 ήταν αρκετή για να λάβουμε πλήθος ομοφοβικών/κακοποιητικών σχολίων. 

Φαίνεται πως ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας παραμένει πιστό στο δόγμα, “κάντε ό,τι θέλετε στο κρεβάτι σας, αλλά μην τα δείχνετε στην τηλεόρασή μας”.

Για να τελειώνουμε, όμως: Δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσιολογικό στον κόσμο από δύο ανθρώπους που φιλιούνται. Επίσης, ένα φιλί μπορεί να είναι γκέι, straight, τρυφερό, παθιασμένο ή ό,τι. Γιατί έτσι είναι τα φιλιά. Διαφορετικά και πολύχρωμα!

Και επειδή εμείς θα συνεχίζουμε να δημοσιεύουμε τα φιλιά που μας αρέσουν, ορίστε μια επιλογή από gay φιλιά στην Ελλάδα, ως απάντηση σε όλα τα ομοφοβικά σχόλια που δεχτήκαμε.

Το πρώτο γκέι φιλί στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου

Tα γκέι φιλιά στο Μοναστηράκι ως διαμαρτυρία στην ομοφοβία

Τα γκέι φιλιά στη Eurovision (2019) που προβλήθηκαν από την ΕΡΤ

Τα γκέι φιλιά στα θεωρεία της Βουλής

Τα γκέι φιλιά που τιμώρησε το ΕΣΡ

από τη σειρά «Κλείσε τα μάτια»

Τα γκέι φιλιά στο Σύνταγμα που έγιναν εξώφυλλο (δικό μας)

Το φιλί της Έλενας Παπαρίζου με την Courtney Parker στη LIFO με αφορμή το Athens Pride

Το φιλί της Βίσση με την Βανδή

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!