Άφησε εποχή η εμφάνιση της Loreen με τους Kazaky

ΦΩΤO: SVT.SE

ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ, ΣΟΥΗΔΙΑ – Το Σάββατο έγινε ο τελευταίος προκριματικός για την επιλογή τραγουδιού της Σουηδίας στο Helsinborg. Ήταν το πέμπτο σόου, “δεύτερη ευκαιρία”, όπως το αποκαλούν οι Σουηδοί καθώς σε αυτό το σημείο διαγωνίζονται όσοι δεν προκρίθηκαν από τους ημιτελικούς απευθείας στον τελικό και διεκδίκησαν 4 θέσεις για τον τελικό.

Στο διάλειμμα της βραδιάς εμφανίστηκε, όπως είχε ανακοινωθεί, η νικήτρια της Eurovision 2012 (επίσης για τη Σουηδία) Loreen, η οποία παρουσιάσε το νέο της τραγούδι “Paper Light”, μια φανταστική δημιουργία στην οποία τη συνοδεύουν οι πασίγνωστοι και λατρεμένοι Kazaky, οι οποίοι και εμφανίστηκαν μαζί της επί σκηνής.

Το αποτέλεσμα, απλά φαντασμαγορικό. H Loreen ημίγυμνη καλυμμένη μόνο με τα μαλλιά της, νομίζω άφησε εποχή με την εμφάνιση αυτή! Δείτε το και εσείς παραπάνω ή εδώ σε HD.

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.
Δες και αυτό!