Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της λεσβιακής ταινίας «Backspot» του Elliot Page

22/04/2024
από
Ένα νέο τρέιλερ για το τελευταίο πρότζεκτ του Elliot Page, τη λεσβιακή ταινία «Backspot», κυκλοφόρησε και ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο.

Το νέο δράμα ακολουθεί την κουήρ ηθοποιό του «Reservation Dogs», Devery Jacobs, ως Riley, μια μαζορέτα που της προσφέρεται η ευκαιρία να ενταχθεί σε μια all-star ομάδα, τις Thunderhawks.

Η προπονήτριά της Eileen McNamara, την οποία υποδύεται η υποψήφια για Emmy πρωταγωνίστρια του «Westworld», Evan Rachel Wood, είναι αδίστακτη στην προσπάθειά της να ωθήσει τη Riley να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της – ακόμα κι αν υπάρξει ένας ή δύο τραυματισμοί στην πορεία.

Η Riley πρέπει να αντιμετωπίσει τις πιέσεις που δημιουργεί ο αθλητισμός, ενώ παράλληλα προσπαθεί να θέσει υπό έλεγχος το έντονο άγχος της.

Επιπλέον, προσπαθεί να διατηρήσει τη σχέση της με τη συμπαίκτρια της Amanda (Kudakwashe Rutendo). Α, και υπάρχει και ένας διαγωνισμός στον ορίζοντα.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής: «Καταβεβλημένη, εμμονική και με έναν διαγωνισμό να πλησιάζει, αυτή η νεαρή κουήρ αθλήτρια πρέπει να ξεχωρίσει τη δική της φωνή από τις γυναίκες γύρω της και να διαμορφώσει μια πιο υγιή σχέση [με] το άθλημα που αγαπά».

Εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας είναι ο τρανς ηθοποιός και πρωτοπόρος, Elliot Page, μέσω της εταιρείας παραγωγής του, Pageboy Productions, και είναι το ντεμπούτο του non-binary σκηνοθέτ@, D. W. Waterson, στις μεγάλου μήκους ταινίες.

Στο νέο δίλεπτο τρέιλερ, η Riley αλλάζει τα σχολικά γυμναστήρια με τα ενθουσιώδη πλήθη, καθώς η καριέρα της ως μαζορέτα φτάνει σε νέα ύψη, αλλά οι απειλές είναι πολλές. Είναι ένα συγκλονιστικό θέαμα, και αυτό είναι μόνο το teaser.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο τον περασμένο Σεπτέμβριο και είχε εντυπωσιακή ανταπόκριση από το κοινό, ενώ τώρα έχει 77% και στο Rotten Tomatoes.

Σύμφωνα με το τρέιλερ, η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις 31 Μαΐου, αν και δεν είναι σαφές αν πρόκειται για διεθνή κυκλοφορία ή αποκλειστικά στις ΗΠΑ.

Το Backspot γίνεται η δεύτερη κουήρ αθλητική ταινία που θα κυκλοφορήσει αυτή την άνοιξη, μετά το δράμα «Challengers» με τη Zendaya, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου.




Δες και αυτό!