“Λίγο ανθρωπιά να υπήρχε θα είχε γλιτώσει”

23/11/2018
από

Το κάνω “για τα παιδιά κάποιου αυριανού γονιού” ανέφερε ο πατέρας του Ζακ, κ. Ευθύμης Κωστόπουλος, μέσα από τις δηλώσεις του, στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Διαβάστε τις συγκινητικές δηλώσεις του:

“Όλοι τους να πληρώσουν. Γιατί για μισή ώρα το παιδί μου δέχτηκε έναν βάρβαρο θάνατο. Για μισή ώρα πονούσε και τον ταλαιπωρούσαν, γι’ αυτό μας πονά περισσότερο. Είναι δύο φορές εγκληματίες. Λίγο ανθρωπιά να υπήρχε θα είχε γλιτώσει.

Όσο περνάει ο καιρός αυτή η οδύνη γίνεται μεγαλύτερη. Βλέπω εφιάλτες. Να μη δεχθεί άλλος γονιός τέτοιους εφιάλτες. Γι’ αυτό θα πρέπει να τιμωρηθούν, χθες. Δε θα το αφήσω έτσι. Να δουλέψει ο νόμος. Στη Δικαιοσύνη έχω εμπιστοσύνη.

Πιθανόν να φανούν και κάποια άλλα βίντεο, τα οποία σίγουρα υπάρχουν και τα οποία δε μας δείχνουν. Τα στοιχεία είναι αρκετά να πληρώσουν. Οι αστυνομικοί βγαίνουν και λένε ότι έκαναν το νόμιμο. Έναν άνθρωπο αιμόφυρτο να τον χτυπάς, αυτό σε καμία πολιτισμένη κοινωνία δεν είναι. Το οφείλω στο παιδί μου να το κάνω αυτό, γιατί πολεμούσε ενάντια στη βαρβαρότητα και για τα παιδιά κάποιου αυριανού γονιού να μη δεχθεί αυτό που βιώνω και δέχομαι εγώ. Βλέπεις έναν τραυματισμένο, ποιον έπιασαν τον λήσταρχο Νταβέλη;” 

 




Δες και αυτό!