Πορεία στη Θεσσαλονίκη / Διεθνής Ημέρα Μνήμης Τρανς Θυμάτων

19/11/2018

Οχτώ οργανώσεις/συλλογικότητες της Θεσσαλονίκη καλούν αύριο στις 18:00 σε συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου και πορεία στους δρόμους της πόλης για τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης Τρανς Θυμάτων (Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018).

Μαζί με τα τρανς αδέρφια μας που δολοφονήθηκαν σε όλο τον κόσμο πρόσφατα (όπως η Hande Kader, Τουρκία, ο Nino Fortson, Ατλάντα, ΗΠΑ, η Vanesa Kampos, Γαλλία, η Ciara Minaj Carter, Σικάγο, ΗΠΑ) θρηνούμε και για το Ζακ/Zackie Oh, ένα δικό μας άνθρωπο που δολοφονήθηκε στην Αθήνα πριν δυο μήνες.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ:

– για την απλοποίηση της διαδικασίας δήλωσης φύλου, χωρίς περιορισμούς και δικαστικές διαδικασίες
– για τη συμπερίληψη προσφύγων στη διαδικασία αλλαγής εγγράφων
– ενάντια στον καπιταλισμό και της πατριαρχικές αντιλήψεις στη κοινωνίας
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΝΣ ΑΤΟΜΩΝ
event στο facebook

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!