Ο Ezra Miller γίνεται το queer λαγουδάκι του Playboy

16/11/2018
από

Φορώντας τακούνια αλλά και τα χαρακτηριστικά αυτιά λαγού ο Ezra Miller σπάει της νόρμες σε μια φωτογράφιση για το περιοδικό Playboy, που σίγουρα θα συζητηθεί.

Ο ηθοποιός, που πρόσφατα έκανε coming out ως non binary, δε σταματά να δίνει συνεντεύξεις με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.

Αυτή τη φορά μίλησε για την ταυτότητα του, την κακοποίηση, την πολυγαμία αλλά και την πνευματικότητα.

Ο Miller έκανε τα κεφάλια να γυρίσουν με τις gender fluid εμφανίσεις του, κατά τη διάρκεια της περιοδείας Τύπου του Fantastic Beasts. Στο ίδιο κλίμα και η φωτογράφιση που φιλοξενείται μαζί με τη συνέντευξη.

“Το πρώτο μου σεξουαλικό όνειρο το είχα σε ηλικία 4 ετών”, δήλωσε ο queer ηθοποιός στο Playboy. Παραδέχτηκε, μάλιστα, ότι τρομάξει όταν είχε βρει ένα περιοδικό Playboy μαζί με έναν φίλο του, που ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερος.

Ο 26χρονος ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι αντιμετωπίζει κακοποίηση και εκφοβισμό σε ολόκληρη τη ζωή του.

«Έχω επιβιώσει πολλές φορές από την κακοποίηση σίγουρα και από πολύ μικρή ηλικία», είπε.

Δηλώνει όμως περήφανος για την ταυτότητά του, ακόμα και αν πολλές φορές τον έχουν στοχοποιήσει γι΄αυτή.

“Έχω δεχθεί αρκετές επιθέσεις στη ζωή μου – έχω δεχθεί τις επιθέσεις από γαμημένους ρατσιστές”.

«Είναι πραγματικά σημαντικό να αναγνωρίσουμε τη διαφορετικότητα των φωνών που έχουν βιώσει αυτά τα σκατά. Όλα τα φύλα, όλους τους τύπους ανθρώπων. Το κάθε άτομο είναι θύμα, έχει επιβιώσει…”

Ο Miller που βγαίνει και με άντρες και γυναίκες προσδιορίζεται ως «σεξουαλικό ον» και αντί να προσπαθεί να αποκατασταθεί με ένα άτομο, βρίσκει το σεξ και τον ρομαντισμό σε πολλούς ανθρώπους. Προσδιορίζεται επίσης ως «polycule», ο οποίος είναι ένας συνδυασμός «polyamorous molecule».




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!