“Ξέρετε, δεν προσδιορίζομαι ούτε ως άνδρας ούτε ως γυναίκα”

08/11/2018
από

Ο Ezra Miller, αστέρι της ταινίας “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, δήλωσε πρόσφατα πως “δεν προσδιορίζεται ως άνδρας αλλά ούτε και ως γυναίκα”. Παρόλ΄αυτά, δεν τον ενοχλεί να χρησιμοποιούν το αρσενικό γένος, όταν μιλούν γι΄αυτόν.

Ο αμερικανός ηθοποιός, που έκανε coming out ως queer το 2012, μίλησε στη The Hollywood Reporter.

“Δεν προσδιορίζομαι με κάποιον τρόπο. Queer σημαίνει απλά όχι. Δεν το κάνω αυτό. Ξέρετε δεν προσδιορίζομαι ως άνδρας. Δεν προσδιορίζομαι ως γυναίκα. Σχεδόν δεν προσδιορίζομαι ως άνθρωπος”, εξήγησε ο ηθοποιός που υποδύεται τον ρόλο του Credence Barebone στην ταινία.

Ο Miller, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από την ταινία “The Perks Of Being a Wallflower”, μίλησε επίσης και για τη δική του #MeToo στιγμή, αναφερόμενος σε ένα περιστατικό με έναν σκηνοθέτη και έναν παραγωγό που αρνήθηκε όμως να κατονομάσει.

«Μου έδωσαν κρασί… ήμουν ακόμη ανήλικος», είπε ο Miller. “Μου είπαν ότι με θέλουν σε μια ταινία που θα έχει να κάνει για την gay επαναστάση. ‘Όχι, είστε τέρατα’, τους απάντησα”.

 

Ο 26χρονος ηθοποιός πρόσθεσε ότι ένα από τα καλά αυτής της εποχής είναι η δυνατότητα καταγγελίας των περιστατικών αυτών.

“Έχουμε επιβιώσει. Δυστυχώς αυτό είναι το Χόλιγουντ. Όλοι πιστεύαμε ότι ήμασταν σεξεργάτες εκεί.”




Δες και αυτό!