Δολοφονία gay γυμναστή μέσα στο διαμέρισμά του στο Μέριλαντ

14/11/2018
από

Ο 43χρονος gay γυμναστής, Brendon Michaels, βρέθηκε δολοφονημένος και άγρια χτυπημένος στο διαμέρισμά του, στη Βαλτιμόρη της πολιτείας Μέριλαντ των ΗΠΑ, στις 8 Νοεμβρίου.

Προηγήθηκε άγριος ξυλοδαρμός σε βάρος του, μέχρι θανάτου, ωστόσο, οι αρχές ακόμη δεν έχουν προβεί σε συλλήψεις, ούτε έχουν αναγνωρίσει τα κίνητρα. Το αστυνομικό τμήμα της Βαλτιμόρης καλεί τον κόσμο για μαρτυρίες, ή οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες των αρχών.

«Είμαστε εξαιρετικά λυπημένοι, που ακούμε για το θάνατο του αγαπημένου φίλου μας και μέλους του προσωπικού μας, Brendon Michaels» , δήλωσε ο πρόεδρος του Carroll Community College, James Ball, όπου δίδασκε ο Michaels.

«Ο Brendon ήταν ένα ενεργό και αξιοσέβαστο μέλος της κοινότητας του κολεγίου μας για πάνω από 20 χρόνια. Είχε μοναδική ενέργεια, πάθος κι ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει οποιονδήποτε έχει ανάγκη» , πρόσθεσε ο Ball.

Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Brendon θα μας λείψει πραγματικά και δε θα ξεχαστεί ποτέ.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!