Ο Jake Borelli από το Grey’s Anatomy έκανε coming out ως gay

02/11/2018
από

Όπως ο χαρακτήρας Δρ. Levi Schmitt, γνωστός κι ως “Glasses” του Grey’s Anatomy, έκανε coming out ως bi, έτσι κι ο ηθοποιός Jake Borelli, που τον υποδύεται μίλησε για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.


Ο ηθοποιός Jake Borelli έκανε coming out ως gay.

Ο γιατρός Levi Schmitt φίλησε τον Nico Kim (Alex Landi) σε έναν διάδρομο στο τελευταίο επεισόδιο, αποκαλύπτοντας ότι δεν έχει φιλήσει ποτέ κανέναν άνθρωπο και ότι είναι bi.

Στη συνέχεια ο 27χρονος ηθοποιός μέσω του Instagram μοιράστηκε τη δική του προσωπική ιστορία.

Χθες το βράδυ (1 Νοεμβρίου), λοιπόν, ο Borelli έγραψε:

«Ως gay ο ίδιος, το αποψινό επεισόδιο ήταν τόσο ξεχωριστό για μένα. Αυτό είναι ακριβώς το είδος της ιστορίας, που λαχταρούσα να δω, ως ένα νεαρό gay παιδί, που μεγάλωσε στο Οχάιο και με ξετρελαίνει ότι είμαι σε θέση να ενσαρκώνω στον Δρ. Levi Schmitt, καθώς αρχίζει να αγωνίζεται με τη δική του σεξουαλικότητα, αυτήν τη σεζόν στο Grey’s Anatomy. Η ευαλωτότητα και το κουράγιο του με εμπνέουν κάθε μέρα κι ελπίζω ότι μπορεί να συμβαίνει το ίδιο και σε σας. Σε όλους εσάς, που αισθάνεστε σαν ένας μικρός Levis εκεί έξω, να ξέρετε ότι και εγώ αισθάνομαι το ίδιο κι ότι είμαστε όλοι μαζί σ’ αυτό. Και σε όσους με υποστήριζαν όλα αυτά τα χρόνια, δε μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά, και σας αγαπώ περισσότερο από όλα τα αστέρια» .




Δες και αυτό!